The Woo Duvar Saati İle Minikler Zamanı Yakalıyor

Alışveriş Alışveriş The Woo Duvar Saati İle Minikler Zamanı Yakalıyor

Tarihler: 17 Şubat 2011 Perşembe ~ 17 Mart 2011 Perşembe

Firma: The Woo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2011 ~ Mar 17, 2011

Evim için, benim için diyenlerin markası the WOO’da cici mi cici saatler sizleri bekliyor… . Mekân tasarımında farklı arayışlara cevap veren the WOO, çocuk odaları için tasarladığı birbirinden farklı çiçek desenli ve ahşap floclock duvar saatleri ile miniklerin zamanı takip etmesine yardımcı oluyor. Bu çok özel duvar saatleri the WOO’nun Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasında 17.90 TL’ye bulmak mümkün.

Minikler, akıp giden zamanı the WOO’nun renkli ve eğlenceli duvar saatleri ile yakalıyor. Çiçek desenli ve ahşap, farklı renk seçenekleri ile çocuk odalarının en özel ve dekoratif eşyası olacak the WOO floclock duvar saatleri, sadece akrep ile yelkovanın rutin gezintisini göstermiyor. Çiçek tasarımı ve farklı renk seçenekleri ile miniklerin odasının enerjisini de yükseltiyor. Mavi, pembe, natura ve turuncu renk seçenekleri bulunan floclock duvar saatleri, çocuğunuzun zamanı takip etmesine yardımcı oluyor.

Ev yaşamına dair her şeyin bulunduğu the WOO’da Forum İstanbul AVM mağazasında alıcılarını bekleyen birbirinden renkli ve şık bu floclock saatler, fonksiyonelliği ve farklı tasarımı ile dikkat çekiyor. Miniklere özel bu duvar saatlerinin fiyatı sadece 17.90 TL. Çocukların hayal gücünü zenginleştirecek odalar sunan the WOO hakkında daha fazla bilgi için www.thewoo.com.tr internet adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT