Thea`dan Yeni Anahtar Priz Serisi Neva

Alışveriş Alışveriş Thea`dan Yeni Anahtar Priz Serisi Neva

Tarihler: 14 Temmuz 2011 Perşembe ~ 14 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Thea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2011 ~ Ağu 14, 2011
Neva ile Mekânlara Yepyeni Bir Dokunuş

Dünyanın ilk mavi LED aydınlatmalı anahtar priz markası Thea, yeni serisi Neva’yla tasarımı ve seçkinliği yeniden yorumluyor. Neva’nın özel formuyla ışık, yaşam alanlarına sıcacık bir dokunuş katıyor.

Anahtar-priz teknolojisinde devrim yaratan ve "parlak bir buluş" olarak nitelendirilen Thea, yeni serisi Neva’yı tüketiciyle buluşturuyor. Yenilikçi tasarımıyla mekânlara yepyeni bir dokunuş getiren Thea Neva, ışığı yönlendirerek onu tasarım unsuruna dönüştürüyor.

Son yüzyılın keşfi LED aydınlatma, Thea Neva tasarımlarında en büyük ayrıcalıklardan biri olarak kendini hissettiriyor. Mavi renkli, soft ve dekoratif LED’ler çok düşük olan enerji tüketimleriyle Thea Neva’da teknoloji ve tasarımın şıklığını ışığın uyumlu dansına dönüştürüyor.

Piyano parlaklığıyla evlerinize ışıltı getiriyor
Özel krom parlaklığı kazandırılan hatlarıyla Neva, çekicilik ve seçkinlik üzerine şekillenen dekorasyon isteklerine bronz, gümüş ve siyah renk alternatifleri eşliğinde 6 farklı kombinasyon sunuyor.

Satinox ile mekânlar ışığın ruhunu yakalıyor
Thea Neva Satinox efekti ile modern dokunuşları, teknolojik görünümüyle de ileri yaşam algısını ev ve ofislerle buluşturuyor. Alternatifli dekorasyon çözümlemeleri için bronz, siyah ve gümüş renk seçenekleri ile 6 farklı kombinasyona sahip.

Torus ile evler artık daha şık
Su bazlı çok özel bir boyanın kullanıldığı Thea Neva Torus ilk görünüşte ve her dokunuşta kabartılı yüzey efektini büyük bir ustalıkla yaşatıyor. 6 farklı kombinasyon seçeneğiyle dekorasyonda mükemmel bir uyum sergiliyor.

Wooden ile ahşabın doğallığı
Thea Neva Wooden, ışığın ahşapla buluştuğu yeni bir form olarak yaşam alanlarınızın görünümünü değiştiriyor. Venge, bambu, akçaağaç seçenekleriyle 4 farklı kombinasyon sunuyor.

Opak sadeliğin zarafeti
Dinginliğin enerjisini zarif hatlarla çevreleyen Thea Neva Opak, sadeliği yeniden sahneye taşıyor. Beyaz ve krem renk alternatifleriyle mükemmel uyumun çekiciliği yaşam alanlarınıza taşınıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT