Thea’dan `LCD’li Müzik Yayın Anahtarı`

Alışveriş Alışveriş Thea’dan `LCD’li Müzik Yayın Anahtarı`

Tarihler: 21 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 24 Mayıs 2007 Perşembe

Firma: Thea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2007 ~ May 24, 2007
Tek Bir Yerden 5 Farklı Müzik Kaynağını Kumanda Etmek Artık Çok Kolay!..
Thea’dan “LCD’li Müzik Yayın Anahtarı”

Aydınlığı Türkiye başta olmak üzere tüm dünyanın parmak uçlarına taşıyan VİKO, yeni ürünleri ile hayatınızı kolaylaştırıyor. Estetik, mekanik ve teknolojik anlamda farklı ve fonksiyonel bir ürün olarak tasarlanan Thea serisi bir çok yeni ürünü bünyesinde topluyor. Bu yenilikler içersinde en dikkat çeken ürünlerinden biri ise “LCD’li Müzik Yayın Anahtarı”.

Mirzat Koç’un özel tasarım ürünü olan Thea anahtar prizi serisinin teknolojik alt yapısı ve dizaynı ile dikkat çeken anahtarı LCD’li Müzik Yayın Anahtarı, hem şıklığa önem verenler hem de yenilikçi olanlar için vazgeçilemeyecek bir ürün olacak. Dünyanın ilk mavi led aydınlatmalı anahtar serisi olan Thea’nın bu yeni ürününde, beş farklı müzik kaynağı tek bir yerden kumanda edebilebiliyor ve ürün mavi renk aydınlatmalı LCD gösterge paneline sahip. Dijital göstergeli ekranı üzerinden hem müzik kaynağı seçimi, hem de ses seviyesi ayarı yapılabilen LCD’li Müzik Yayın Anahtarı’nda istenilen müzik kaynakları bir anfi vasıtasıyla sisteme bağlanıyor. LCD’li anahtarın monte edildiği yerden, bir hoparlör ilavesiyle sisteme bağlanan beş farklı müzik yayını dinlenilebiliyor. Bu sayede bir merkezden müzik yayını yapılarak istenilen yerden farklı müzik kaynaklarının dinlenebilmesi ve bir müzik yayın sisteminin kurulması mümkün oluyor.

Birbirinden farklı tasarımlarıyla beğeni toplayan VİKO, geniş ürün yelpazesinde her eve ve her isteğe uygun bir anahtar prizi seçeneği sunuyor. Uluslararası kalite standartlarında ürünler sunan ViKO, 2005 yılında büyük ölçekli işletmeler kategorisinde aldığı “Ulusal Kalite Ödülü”yle de farkını hissettiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT