Theramed 16H Xtra Fresh ile 16 Saate Kadar Ferahlık Deneyimi

Alışveriş Alışveriş Theramed 16H Xtra Fresh ile 16 Saate Kadar Ferahlık Deneyimi

Tarihler: 16 Ağustos 2011 Salı ~ 16 Eylül 2011 Cuma

Firma: Theramed

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2011 ~ Eyl 16, 2011

Ağız ve diş bakım alanının yenilikçi markası Theramed’in en son ürünü Theramed 16H Xtra Fresh, 16 saate kadar ferahlık deneyimi sunuyor. Theramed 16H Xtra Fresh’in, diş macunu ve ağız bakım suyunu bir arada sunan Sıvı Diş Macunu ve yenilikçi ambalajında doz ayarına olanak tanıyan Pratik Tüp Diş Macunu olmak üzere iki farklı çeşidi bulunuyor.

Theramed ailesinin yeni üyesi 16H Xtra Fresh, formülündeki florür etkisi ile tam koruma ve ekstra mentol ile 16 saate kadar ferahlık sunuyor. Yeni Theramed 16H Xtra Fresh’in florür içerikli formülü diş minelerini güçlendiriyor ve çürüklere karşı etkin koruma sağlıyor.

Theramed 16H Xtra Fresh’in Sıvı Diş Macunu ve Pratik Tüp Diş Macunu olmak üzere iki ayrı çeşidi bulunuyor. Diş macunu ile ağız bakım suyunu bir araya getiren Theramed 16H Xtra Fresh Sıvı Diş Macunu, ağızda ulaşılması en zor noktaları bile etkili bir şekilde temizliyor. Ağız bakım suyu özelliği ile ağızda gün boyu ferahlık sağlıyor. Theramed 16H Xtra Fresh Pratik Tüp Diş Macunu ise Theramed’in yenilikçi, doz ayarına olanak tanıyan ve Türkiye için de bir ilk olan dispenser ambalajında sunuluyor.

Theramed 16H Xtra Fresh düzenli kullanıldığında ile diş eti iltihabına yol açan bakteri oluşumunu önlüyor, özel formülü ile tartar, renk solması, dişeti problemleri, plak ve ağız kokusuna karşı tam koruma sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT