Thomas Temizlik Robotu Siler, Süpürür, Yıkar...

Alışveriş Alışveriş Thomas Temizlik Robotu Siler, Süpürür, Yıkar...

Tarihler: 04 Haziran 2007 Pazartesi ~ 11 Haziran 2007 Pazartesi

Firma: Thomas

Telefon: 0212 222 2 162

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2007 ~ Haz 11, 2007
THOMAS TEMİZLİK ROBOTU İLE DAHA TEMİZ, DAHA FERAH VE DAHA HİJYEN EVLER…
Almanya’dan Sanikom AŞ. garantisi ile ülkemize getirilen Thomas Temizlik Robotu ile her türlü zemin ve oturma grubunuz üzerinde bir adet toz zerreciği bile kalmayacak. Ürün alışılagelmişin dışında sahip olduğu “MAVİ MUCİZE” teknolojisi ile alternatif sunuyor ve beş kademeli su filtre sistemi ile çalışıyor. Thomas Temizlik Robotu, toz, kir, su akarları, polenler, bakteriler, kedi-köpek tüylerini yüzde 100`e varan oranda hapsetmesi ile temizlikte önemli bir devrim yaratıyor.

Thomas Temizlik Robotunu evinizin her tarafında gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Halı, kilim, koltuk, şilte, yatak, kanepe, araba döşemesi gibi yumuşak yüzeylerden tutun da taş, çini, fayans, parke, muşamba, marley ve cam gibi sert zeminlere kadar tüm alanlardaki kirlerden kurtulabilirsiniz. Thomas Temizlik Robotu, parke taban başlığı, döşeme başlığı, perde başlığı, mobilya fırça başlığı, hah emme yıkama başlığı, döşeme emme, pencere yıkama başlığı adaptörü ve ürüne özel Thomas Protex deterjandan oluşuyor.

Thomas Temizlik Robotu, ödüllü ve patentli Aquafilter su filtre teknolojisi, teknolojik ve mükemmel ürün ödülü, yüzde 99.999 oranında tozu hapsetme sertifikalı, kolay kullanım, alerji sertifikalı, yüksek emiş gücü, halı yıkama, yıkanabilir gerçek HEPA, aktif karbon filtreler, derinlemesine temizlik, zemini kuru bırakan Ivac teknolojisini Türk tüketicisinin beğenisine sunuyor. Thomas Temizlik Robotu Sanikom A.Ş. tarafından, Türkiye`nin birçok yerinde ulaşabileceğiniz bayiliklerde satılmakta.
www.sanikom.com
Müşteri Hizmetleri: 0212 222 2 162

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT