Thomas Twin T1 ile Sevdiklerinizi Güvende Hissedin!

Alışveriş Alışveriş Thomas Twin T1 ile Sevdiklerinizi Güvende Hissedin!

Tarihler: 20 Nisan 2009 Pazartesi ~ 26 Nisan 2009 Pazar

Firma: Thomas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2009 ~ Nis 26, 2009
THOMAS TWIN T1 İLE SEVDİKLERİNİZİ GÜVENDE HİSSEDİN…
Ürünün tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 1.075 TL

Avrupa’nın lider temizlik robotu üreticisi Thomas’ın en yeni modeli Twin T1 ile tanışın. Thomas Twin T1’in patentli su filtre teknolojisiyle gereksiz sağlık endişelerinize veda edebilirsiniz. Bilimsel çalışmalar; bebeklerin ve çocukların evde bakteriler, virüsler, mantarlar ve sporları, polenler, toz akarları, böcekler, kedi-köpek tüyü ve derileri gibi alerjik hastalıklara neden olan etkenlere maruz kaldığını ve alerjik hastalıkların ilerlemesine karşı daha hassas olduğunu göstermektedir. İşte Thomas bu soruna çözüm sağlamak için alerjenleri filtre içerisinde tutan Thomas Twin T1’i geliştirdi.

Thomas Twin T1’in beşli filtre sistemindeki HEPA filtre , 0,3 mikrondan küçük tozları tutuyor ve kesinlikle havaya tekrar bırakmıyor. Havadaki kötü kokular için karbon filtreden geçen hava yüzde 99,999 oranında temizlenmiş olarak makinenin üst kısmından dışarı çıkıyor. Thomas Twin T1, sahip olduğu su filtresi ile emilen tüm toz, bakteri ve zararlıları suyun içine hapsederek yeniden havaya karışmalarını önler. Böylelikle bebek ve çocuklar için sağlıklı ve temiz bir yaşam sağlar. Gelişmiş su filtre sistemiyle tozdan tamamen arındırılan mekânlarda sevdikleriniz gönül rahatlığı ile gezinebilir.

Thomas Temizlik Robotları, birinci sınıf hijyen ve kalite standartlarında İngiliz Alerji Kurumu Sertifikası, Türkiye Tüketici 2008 Kalite Ödülü, 2008 Amerikan Ev Aletleri Tasarım Ödülü, tozu yüzde 999.99 oranında hapsetme sertifikası, teknolojik ve yenilikçi ürün ödüllerine sahip. Modern tasarımlarıyla dikkat çeken Thomas Temizlik Robotları, SANİKOM A.Ş. tarafından Türkiye’nin birçok yerinde ulaşabileceğiniz bayiliklerde satılmakta.
www.sanikom.com
0212 222 2 162

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT