TIFFANY’den 100TL’lik alışveriş yap; Hadise’ye bilet Kap!

Alışveriş Alışveriş TIFFANY’den 100TL’lik alışveriş yap; Hadise’ye bilet Kap!

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 27 Mayıs 2009 Çarşamba

Firma: Tiffany

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ May 27, 2009
Yeni sezonda alışverişin en renkli adresi…
TIFFANY’den 100TL’lik alışveriş yap; Hadise’ye bilet Kap!

Tiffany, 1 Mayıs tarihinden itibaren mağazalarından yeni sezon alışverişi yapan herkese Hadise konser bileti hediye ediyor. Promosyon Tiffany’nin 93 mağazasında da uygulanacak. 1 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında Tiffany hazır giyim mağazalarından tek seferde 100TL’lik alışveriş yapan herkes çekilişsiz, kurasız Hadise konserine çift kişilik bilet kazanacak.

10 Haziran 2009 tarihinde İstanbul Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleştirilecek konserde aynı zamanda Tiffany Çatlak T-shirt Yarışması’nın finalistleri de belli olacak. Hadise, bu konserde yeni çıkan albümünden şarkıları da seslendirecek.

Hadise de Tiffany renklerini seçti
Sezona bahar ve yaz mevsiminin canlı renkleriyle giren Tiffany yine cıvıl cıvıl… Yeşil, mor, kırmızı ve mavinin tüm renk tonlarını içeren koleksiyonda gömlekler, askılı bluzlar, desenli mayo şortlar, çiçekli yazlık elbiseler, bileklere kadar uzanan maksi elbiseler, pantolonlar, kapriler yer alıyor. Erkek modellerinde de kargo kapriler, rengarenk t-shirt ve gömlekler, mayo şortlar, eşofmanlar yine vazgeçilmezler arasında. Tiffany konser afişleri için Tamer Yılmaz’ın objektifi karşısına geçen Hadise de Tiffany yeni sezon koleksiyonundan seçtiği elbise ile poz verdi.

Haydi! Sezon alışverişinizi erken yapın, Hadise konserine çift kişilik bilet şansınızı kaçırmayın…
www.tiffany.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT