Tik Mobilyalarınızın Bakımı İçin Ticol..

Alışveriş Alışveriş Tik Mobilyalarınızın Bakımı İçin Ticol..

Tarihler: 30 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: Ticol

Telefon: 0 (232) 445 69 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2007 ~ Ağu 1, 2007

Tik mobilyalarınızın bakımı için Ticol

Minimar tarafından üretilen Ticol tik bakım seti sayesinde tik ve iroko gibi sert ahşap malzemeden yapılmış mobilya ve yüzeyler canlılığını yitirmiyor, kullanım ömürleri uzuyor. Yalnızca 3 adımda etkin bir temizlik ve bakım sağlayan Ticol tik bakım seti, mobilya ve yüzeylerin yanı sıra tekne güvertelerinde ve bina donanımlarında da kullanılabiliyor. Ticol ürünleri, tüm Koçtaş’larda satışa sunuluyor.

Yaz mevsimiyle birlikte dış mekan mobilyaları büyük ilgi görmeye başladı. Tik ağacından üretilen bahçe mobilyaları ise en çok tercih edilen dış mekan ürünleri arasında bulunuyor. Fakat tik mobilyaların uzun yıllar orijinal görünümlerini ve şıklığını koruyabilmesi için bakımlarının en doğru şekilde yapılması gerekiyor. Bakım kimyasalları ve boya alanında dünyaca ünlü markaların Türkiye distribütörü olan Minimar firması tarafından üretilen “Ticol tik bakım seti”, tik ve iroko mobilyalar için ihtiyaç duyduğunuz etkin temizlik ve bakımı bir arada sunuyor. Üstelik, Ticol tik bakım seti sayesinde tüm bakım işlemi yalnızca 3 adımda yapılabiliyor. Tik temizleyici, tik tazeleyici ve tik yağından oluşan Ticol tik bakım seti, tik mobilyaların yanı sıra tik ağacından yapılan tekne güvertelerinde, bina donanımlarında ve yer kaplamalarında güvenle kullanılabiliyor. Ticol tik bakım setindeki ürünler tüm Koçtaş mağazalarında bulunabiliyor.

Ticol tik bakım seti ile yapacağınız bakımdan sonra mobilyalarınızdaki değişime siz bile inanamayacaksınız. İlk aşamada Ticol tik temizleyici ile tik yüzeylerde zamanla oluşan ve yiyeceklerden kaynaklanan yağ lekeleri ile muhtelif kirleri temizlemekle işe başlayabilirsiniz. Ticol tik temizleyici bu gibi kirlerin kolayca temizlenmesini sağlayarak, mobilyanızı ikinci aşamaya hazır hale getirir. İkinci aşamada ise Ticol tik tazeleyiciyi kullanarak tik yüzeylerin gözeneklerini açabilir ve ağacın rengini tazeleyebilirsiniz. Son aşamada ise mobilyalarınızı dış hava koşullarına daha dayanıklı hale getirmek ve uzun ömürlü olmasını sağlamak için Ticol tik yağını kullanabilirsiniz. Tamamen doğal yağlarla üretilen Ticol tik yağı, içerdiği UV filtreler sayesinde ahşap ürünlerin güneş ışınlarından en az derecede etkilenmesini sağlıyor. Böylece mobilya ve yüzeyler canlılığını yitirmiyor, kullanım ömürleri daha da uzuyor. Ticol tik bakım seti, tik ağacından yapılan tüm mobilya ve aksesuarların yanı sıra teknelerde de kullanılabiliyor.

Minimar firması tarafından üretilen Ticol tik bakım seti hakkında ayrıntılı bilgi almak veya bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.minimar.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 0 (232) 445 69 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT