tio.com.tr’de en çok kalbi yakalayan Assos MW alyans kazanıyor!

Alışveriş Alışveriş tio.com.tr’de en çok kalbi yakalayan Assos MW alyans kazanıyor!

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: tio.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
Sevgilinin kalbine giden Tio…
tio.com.tr’de en çok kalbi yakalayan Assos MW alyans kazanıyor!

Tio.com.tr’nin “Sevgililer Günü” için hazırladığı oyunda kalpleri yakalayın, sevgilinizin hediyesini kendiniz kazanarak anlamlandırın…
14 Şubat tarihine kadar Tio.com.tr’nin sevgililer gününe özel oyununda en çok kalbi yakalayıp, en yüksek puanı alarak birinci olan kişi “Ruh eşi olan sevgililerin alyansı Assos MW” kazanacak. Oyunda ikinciliği elde eden kişiyi Samsung U 600 cep telefonu, üçüncüyü ise iPod Shuffle bekliyor. Sevgilisine, onun için kazandığı hediyeyi vermek isteyenlerin tek yapması gereken ise www.tio.com.tr ’ye üye olarak kalpleri yakalamak.

İnternet üzerinden fiyat karşılaştırma ve satın alma hizmeti veren Tio.com.tr’de, Sevgililer Günü alışverişiniz için de pek çok seçenek bulunuyor. 14 kategoride hazırlanan onbinlerce ürün, Sevgiler Günü hediyenizi seçmek için mağaza mağaza dolaşmadan, en uygun fiyatlar ile ekonomik, hızlı ve güvenilir alışveriş imkanı sunuluyor.

Tio’nun sevgililer gününe özel oyununda ayrıca, her gün en yüksek puanı alan bir kişi 50 YTL’lik çiçek gönderim hakkı da kazanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT