Tio ile Bilinçli Alışveriş Dönemi Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Tio ile Bilinçli Alışveriş Dönemi Başlıyor

Tarihler: 12 Kasım 2007 Pazartesi ~ 17 Kasım 2007 Cumartesi

Firma: Tio

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2007 ~ Kas 17, 2007
Tio ile bilinçli alışveriş dönemi başlıyor
EMBRİO, DÜNYADA DA BİR İLKE İMZA ATAN ÜÇÜNCÜ PROJESİ “Tio.com.tr”yi HAYATA GEÇİRDİ!
İnternet ve mobil platformda öncü, yaratıcı ve sıra dışı iş fikirlerine yatırım yapmak üzere, Teknoloji Holding bünyesinde geçtiğimiz yıl kurulan Embrio, SüperTeklif ve KolayTedarik’ten sonra web tabanlı 3. projesi Tio’yu hayata geçirdi.

Türkiye’deki en büyük global ürün havuzuna sahip olma hedefi ile hareket edecek olan Tio.com.tr, ürün özelliklerini, fiyatlarını ve satıcıları karşılaştırabilme imkanı sağlıyor. Tek bir site üzerinde rama, karşılaştırma ve satın alma özeliliğini tek bir adreste toplayan Tio, bu özelliği ile dünyada bir ilke imza atıyor. Embrio Genel Müdürü Hamit Kekeç, Tio’nun, piyasa değeri milyar dolarları geçen uluslararası alış veriş sitelerinden üstünlüğünü 3’ü bir arada hizmet veren tek alışveriş kanalı olarak açıklarken, hedeflerini büyüklüğü ile uluslar arası bir site olmak olarak açıklıyor.

Ülkemizde çok eski bir geçmişe sahip olmayan İnternet üzerinden alışveriş, teknolojinin hızla gelişmesi, altyapı yatırımlarının artması ve değişen tüketici alışkanlıkları sayesinde hızlı bir ivme yakaladı. Alışveriş sitelerinin hızla çoğalması ise beraberinde fiyat karşılaştırma sitelerine olan talebi de artırdı. Dünyada çok yaygın olarak kullanılan fiyat karşılaştırma siteleri, Türkiye’de de giderek daha yoğun kullanılmaya başlandı. Önümüzdeki dönemde, bu artışın hızla devam etmesi bekleniyor.

İnternet ve mobil platformda öncü, yaratıcı ve sıra dışı iş fikirlerini hayata geçirmek üzere, Teknoloji Holding bünyesinde geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Embrio, SüperTeklif ve KolayTedarik’ten sonra, yeni projesi Tio’yu hayata geçirdi. Tio.com.tr ile alışveriş sitelerini tek tek dolaşmaya, her birine ayrı ayrı üye olarak kullanıcı adı ve şifre almaya gerek kalmayacak.

Tio, mağaza mağaza gezmeden, tek bir üyelik ile yüzlerce marka ve onbinlerce ürün arasından en avantajlı fiyatlar ile pek çok farklı satış noktasından alışveriş yapma fırsatı verecek. Ara-Bul-Karşılaştır-Satın al konsepti ile hazırlanan Tio, karşılaştırma, satın alma, fırsat ürünü, mobil alışveriş, bireysel satış ve mağaza satışı olmak üzere altı farklı iş modelini birleştirerek, tek bir site üzerinde kullanıcılarının hizmetine sunma konsepti ile hareket edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT