Tıraş Sonrası Cildiniz Ferahlasın, Tazelensin

Alışveriş Alışveriş Tıraş Sonrası Cildiniz Ferahlasın, Tazelensin

Tarihler: 19 Temmuz 2011 Salı ~ 19 Ağustos 2011 Cuma

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2011 ~ Ağu 19, 2011

Fonex, cilt bakımına önem veren erkekler için geliştirdiği After Shave ürünleriyle tıraş sonrası tahrişi önleyip, tazelenme ve yenilenme sağlıyor.

Action Sportive, Sportive Living, Ocean Blue çeşitleriyle Fonex After Shave Balm ve Kremleri, sağlık kaynağı özler içeren zengin içerikleriyle cildinizde ferahlık hissi yaratıyor.

Fonex After Shave Balm çeşitleri, tıraş sonrası tahriş olan cildi nemlendirerek yumuşatıyor. Özel formülü sayesinde de iritasyona engel oluyor. Her tıraştan sonra Fonex After Shave ürünlerini kullanarak cildinizin yenilenmesini sağlayabilirsiniz.

Fonex After Shave Krem çeşitleri ise cildi serinleterek, ferahlık ve canlılık veriyor. Her tıraş sonrası kullanacağınız Fonex After Shave ile kalıcı ve hoş kokusu ile gün boyu herkesi cezbedebilirsiniz…

Her zaman bakımlı olmaya özen gösteren erkekler, Fonex ürünleriyle tazelenme, yenilenme hissini yaşamının keyfini sürüyor…

Fiyat: 3.5 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT