Tita İndirimleri Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Tita İndirimleri Devam Ediyor

Tarihler: 30 Ocak 2006 Pazartesi ~ 31 Ocak 2006 Salı

Firma: Tita

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2006 ~ Oca 31, 2006
%70’e varan indirimler tüm Tita mağaza ve corner’larında sizleri bekliyor

Tita indirimleri devam ediyor
Kendini yenilenmiş hissetmeyi seven dinamik bayanların tercihi Tita indirim fırsatları devam ediyor. Tita’nın tüm mağaza ve corner’larında geçerli olacak kampanyayla %70’e varan indirim fırsatları sunuluyor.

Kendini yenilenmiş hissetmeyi seven, modern ve dinamik bayanların vazgeçilmez tutkusu Tita, tüm müşterilerine hem zevkli hem de neşeli indirimler hazırladı. Renkli koleksiyonlarıyla her zaman keyifli giysiler sunan Tita, özel kampanyasıyla %70’e varan indirim fırsatları devam ediyor. Kampanya, Tita’nın yurtiçindeki tüm mağaza ve corner’larında geçerli.

Renk ve model zenginliğiyle göz dolduran Tita koleksiyonları, her yaştan bayana hitap ediyor. Her sezon 4 ana koleksiyon hazırlayan Tita, bu kış özellikle haki, mürdüm ve morun tonlarını öne çıkartıyor. Montlardan trikolara, bolerolardan atkı ve berelere kadar farklı model ve renklerde ürünler sunan Tita, her yaştan bayanın tercih edebileceği seçenekleri müşteriyle buluşturuyor. Jakarlar ve uçuşan kumaşların tercih edildiği koleksiyonda denimler, patchwork baskılı ve işlemeli tişörtlerle rahatlıkla birleştirilebiliyor. Fırfır detaylı gömlekler, kısa paltolar, kürkler ve aksesuarlarla tamamlanan koleksiyonun en önemli özelliği ise birbirleriyle kolaylıkla kombin edilebiliyor olması.

Tita hakkında:
Almanya ve İspanya başta olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinde genç bayanlara yönelik hazır giyim markası olan Tita, Türkiye’deki büyümesini hızla sürdürüyor. Faaliyetlerine 2003 yılında başlayan Tita, küresel pazarda yer edinmek hedefiyle kurulmuş İspanyol ortaklı bir moda markasıdır. Dinamik ve modern bayanlara yönelik hazır giyim alanında faaliyet gösteren Tita, iyi giyinmeyi seven bayanların ilk tercihi konumunda bulunmaktadır. Çalışmalarını Almanya merkezli olarak devam ettiren Tita, Almanya, İspanya, Avusturya, İrlanda, İsviçre, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Mısır gibi ülkelerde bulunan 250’nin üzerinde seçkin satış noktası ile ülkemizdeki 13 şubesi ve 70 corner’ı aracılığıyla tüketiciyle buluşmaktadır. Tita 2006 yılında yurtiçi ve yurtdışında yeni satış noktaları ve mağazalar açmayı hedefliyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT