Tita’da Yeni Yezon Başladı!

Alışveriş Alışveriş Tita’da Yeni Yezon Başladı!

Tarihler: 26 Eylül 2005 Pazartesi ~ 30 Eylül 2005 Cuma

Firma: Tita

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2005 ~ Eyl 30, 2005
Tita’nın sonbahar-kış koleksiyonuyla kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz...

Tita’da yeni yezon başladı
Kendini yenilenmiş hissetmeyi seven kadınların markası Tita, sonbahar-kış kreasyonununda folklorik detaylar dikkat çekerken, renk olarak haki, mürdüm ve mor tonları tercih ediliyor.

Neşeli, renkli ve eğlenceli koleksiyonlarıyla dikkat çeken Tita’nın sonbahar-kış koleksiyonu vitrinlerde yerini almaya başladı. Kreasyonda folklorik detaylar ve askeri stil öne çıkarken, haki, mürdüm ve mor tonları da bu kış tercih edilen renkler arasında yer alıyor.

Jakarlar ve uçuşan kumaşların tercih edildiği koleksiyonda denimler, patchwork baskılı ve işlemeli tişörtlerle birleştirilebiliyor. Fırfır detaylı gömlekler, kısa paltolar, kürkler ve aksesuarlarla tamamlanan yeni koleksiyonun en önemli özelliği ise birbirleriyle kolaylıkla birleştirilebilir ürünlerden oluşması. Renk ve model zenginliğiyle göz dolduran Tita’nın sonbahar-kış kreasyonu her yaştan kadının tercihi olacak.

Renk ve model zenginliğiyle göz dolduran yeni koleksiyon genç bir tasarımcı ekip tarafından yaratılıyor. Yılda 8 koleksiyona imza atan tasarımcı ekip belirli dönemlerde aktüel koleksiyonlar da hazırlayarak Tita müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Tita hakkında:
Almanya ve İspanya başta olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinde genç bayanlara yönelik en tanınan hazır giyim markası olan Tita, Türkiye’deki büyümesini hızla sürdürüyor. Faaliyetlerine 2003 yılında başlayan Tita, küresel pazarda yer edinmek hedefiyle kurulmuş İspanyol ortaklı bir moda markasıdır. Dinamik ve modern bayanlara yönelik hazır giyim alanında faaliyet gösteren Tita, iyi giyinmeyi seven bayanların ilk tercihi konumunda bulunmaktadır. Çalışmalarını Almanya merkezli olarak devam ettiren Tita, Almanya, İspanya, Avusturya, İrlanda, İsviçre, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Mısır gibi ülkelerde bulunan 250’nin üzerinde seçkin satış noktası ile ülkemizdeki 8 şubesi ve 50 corner’ı aracılığıyla tüketiciyle buluşmaktadır. TİTA 2006 yılında yurtiçi ve yurtdışında yeni satış noktaları ve mağazalar açmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT