Tita’dan Süper Yaz İndirimi

Alışveriş Alışveriş Tita’dan Süper Yaz İndirimi

Tarihler: 25 Haziran 2007 Pazartesi ~ 28 Haziran 2007 Perşembe

Firma: Tita

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2007 ~ Haz 28, 2007
Tita’da tüm ürünler 30 Haziran’a kadar yüzde 30 indirimli. Trikolarda ise yüzde 50 ekstra indirim fırsatı şık giyinmeyi seven bayanları bekliyor...
Tita’dan süper yaz indirimi

Modern bayanların giyim tercihi Tita, yaza özel süper bir indirime imza atıyor. Tita’nın birbirinden şık kıyafetleri 30 Haziran’a kadar yüzde 30 indirimle satışa sunuluyor. Bayanlar, Tita’nın şıklığıyla ün yapmış trikolarında ise yüzde 50 indirim fırsatından yararlanabiliyorlar. Tita’nın yaz koleksiyonunda skinny pantolonlar, tulum şortlar, 80’leri geri getiren omuzları düşük bol ve uzun tunikler, penye veya saten kumaşla hazırlanan rahat elbiseler ön plana çıkıyor. Altın ve metal tonlar ise yazın en popüler renkleri arasında bulunuyor.

Dinamik ve modern bayanların tercihi Tita, yaz mevsiminin ışıltısına muhteşem bir indirim kampanyasıyla eşlik ediyor. Tita’da tüm ürünler 30 Haziran’a kadar yüzde 30 indirimle bayanların beğenisine sunuluyor. Tita’nın birbirinden şık trikoları ise tam yüzde 50 indirimle satışa sunuluyor. Tita’nın yaza özel indirim kampanyası ile bayanlar hem birbirinden şık kıyafetlere ekonomik fiyatlarla sahip oluyor hem de yaz aylarının coşku ve mutluluğunu zirvede yaşıyorlar. Tita’nın 2007 yaz koleksiyonunda yılın modası parlak simli kumaşlarla hazırlanan skinny pantolonlar yazın ışıltısına gönderme yapıyor. 60’lı ve 70’li yılların kupları ise bayanlara nostalji yaşatıyor. Sıcak günlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan geometrik desenli saten elbiseler, uzun kolyeler ve kalın kemerlerle tamamlanıyor. Baskılı jarseler ise göz alıcı desenlerle sezona damgasını vuruyor.

Yazın modası mini şortlar farklı şekillerde karşımıza çıkıyor. Rahatlıklarıyla dikkat çeken “tulum-şort”lar ise sportif bayanların gözdesi konumunda. Penye kumaşla hazırlanan çiçek desenli elbiseler özellikle hafta sonu gezmeleri için şık bir alternatif sunuyor. Bu yaz tişörtlerde “salaş”lık moda. Tişörtler üst kısımda omuzdan düşecekmiş izlenimi verirken, bele doğru daralan bir kesime sahipler. Kaprilerle birlikte taytlar simli, puantiyeli ve dantelli modelleriyle bayanların karşısına çıkıyor. Tita koleksiyonunda taytlar, sim çizgili trikolarla kombinleniyor. Sezonun “top look”unda dökümlü trapez elbiseler, 80’leri geri getiren omuzları düşük bol ve uzun tunikler ile dar jeanler ön planda bulunuyor. Renklerde ise metalik ve altın tonları kışın olduğu gibi bu yaz da popülerliğini koruyor. Mor, fuşya, sarı ve gece mavisi gibi neon renkler ise yazın hareketliliğine ayak uyduruyor. Gece giysilerinde her sezon geçerliliğini koruyan kırmızı, siyah ve beyaz renkler ağırlıklarını hissettiriyor. 2007 yazının en moda kıyafetleri Tita mağazalarında sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT