Tita’dan `Yaza Merhaba`

Alışveriş Alışveriş Tita’dan `Yaza Merhaba`

Tarihler: 27 Mart 2006 Pazartesi ~ 02 Nisan 2006 Pazar

Firma: Tita

Adres: Cevahir Alışveriş Merkezi, Şişli Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2006 ~ Nis 2, 2006
Tita’nın yaz koleksiyonu adeta bir çiçek bahçesi
Tita’dan “Yaza Merhaba”

Şık ve modern bayanların tercihi Tita’nın “Yaza Merhaba” adını taşıyan 2006 Yaz Koleksiyonu dinamik, cıvıl cıvıl renklerden oluşuyor.

Dinamik ve modern bayanların tercihi Tita, 2006 yılının yaz aylarına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Tita’nın yaz koleksiyonunda somon, mint, bej, haki gibi renkler hakim olmakla beraber, beyazın sadelik ve saflığı da göz ardı edilmiyor. Giysilerdeki çiçek bahçesi görünümü romantizmi vurgularken, baharat tonundaki renkler dişiliği ön plana çıkarıyor.

Bu yaz, tamamen doğal elyaf ile pamuklu kumaşlardan üretilen modellerle bayanlar kendilerini çok daha rahat ve özgür hissedecekler. “Yaza Merhaba” sloganı çerçevesinde oluşturulan Tita’nın 2006 Yaz Koleksiyonu’nda safari, hippi, Afrika, çingene etniği gibi temalara, western temalar eşlik ediyor. Brodeler, el işlemeleri ve doğal kumaşlardaki yıkama efektleri ise şıklığı ve rahatlığı ifade ediyor.

Ülkemizdeki 18 şubesi ve 80 corner’ının yanı sıra Avrupa’da 250 satış noktasına sahip Tita’nın Tasarım Koordinatörü Serhan Somuncu 2006 yaz koleksiyonuyla ilgili şunları söyledi: “Bayanlar bu yaz tüm renkleri beyaz ile kombine etmeye hazırlansınlar. Canlı, dinamik, cıvıl cıvıl renkler ve modellerden oluşan Tita’nın 2006 Yaz Koleksiyonu’nda capriler, şortlar, belden bağlamalı pantolonlar ve elbiseler ‘Bu yaz en şık ben olmak istiyorum!’ diyen bayanlarımızın vazgeçilmezleri arasında olacak.”

Tita hakkında:
Almanya ve İspanya başta olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinde genç bayanlara yönelik hazır giyim markası olan Tita, Türkiye’deki büyümesini hızla sürdürüyor. Faaliyetlerine 2003 yılında başlayan Tita, küresel pazarda yer edinmek hedefiyle kurulmuş İspanyol ortaklı bir moda markasıdır. Dinamik ve modern bayanlara yönelik hazır giyim alanında faaliyet gösteren Tita, iyi giyinmeyi seven bayanların ilk tercihi konumunda bulunmaktadır. Çalışmalarını Almanya merkezli olarak devam ettiren Tita, Almanya, İspanya, Avusturya, İrlanda, İsviçre, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Mısır gibi ülkelerde bulunan 250’nin üzerinde seçkin satış noktası ile ülkemizdeki 18 şubesi ve 80 corner’ı aracılığıyla tüketiciyle buluşmaktadır. Tita 2006 yılında yurtiçi ve yurtdışında yeni satış noktaları ve mağazalar açmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT