Tiyatrocu Cezmi Baskın ve Eşinin Yemek Tutkusu, Cezz Zeytinyağları’na Hayat Verdi

Alışveriş Alışveriş Tiyatrocu Cezmi Baskın ve Eşinin Yemek Tutkusu, Cezz Zeytinyağları’na Hayat Verdi

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 09 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Cezz Zeytinyağları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ Haz 9, 2011

Tiyatrocu Cezmi Baskın ve eşi Çisel Baskın, bundan 9 sene önce Bozcaada’da yemek tutkularını paylaşmak için yarattıkları Cez Restoran’dan esinlenerek, kendi zeytinyağlarını üretmeye başladılar. İki lezzet meraklısı ve Kuzey Ege’nin ruhunu taşıyan Cezz Zeytinyağları, 2010 hasadı ile lezzet tutkunları ile buluşmaya hazır.

Tiyatrocu Cezmi Baskın ve eşinin 2002 yılında Bozcaada’da evlerinin bahçesinde işletmeye başladıkları Cez Restoran, kısa sürede Bozcaada meraklılarının uğrak yeri haline geldi. Baskın çiftinin yemek tutkularını, kendi damak zevklerini yansıtan, keşfettikleri lezzetleri paylaştıkları restoran, 2006 yılında kapandığında gastronomi tutkunları tarafından benimsenmiş bir adres haline gelmişti. Baskın çifti, restoranla yakaladıkları ruhu, yine kendi ilgi alanları olan bir ürünle devam ettirmeye karar verdiler.

Lezzet tutkularını kendi ürettikleri zeytinyağı ile ortaya koyma kararı veren çift, Kuzey Ege’de aldıkları 15 dönümlük 70 yaşındaki zeytinlikte kendi zeytinlerini yetiştirmeye başladılar ve Cezz Zeytinyağları’nı yarattılar.

Zeytinyağı dışında zeytin çeşitleri, büyük kısmı Bozcaada’ya özel ayva, gelincik, domates gibi ev yapımı reçeller ve nar ekşisi de sunan Cezz’in zeytinyağları, “Erken Hasat”, “Sızma” ve Bozcaada otlarından yapılan “Çeşnili” seçenekleriyle satışa sunuluyor. Cezz’in zeytinyağlarına ve diğer ürünlerine www.cezz.com.tr ve 0537 286 00 10 numaralı sipariş hattından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT