Tom Ford`dan Fark Yaratan Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Tom Ford`dan Fark Yaratan Tasarımlar

Tarihler: 02 Ekim 2009 Cuma ~ 02 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Tom Ford

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2009 ~ Kas 2, 2009
TOM FORD’DAN FARK YARATAN TASARIMLAR
Tom Ford ,2009 optik koleksiyondaki modelleri ile büyülüyor.

Tom ford Optik koleksiyonunda bu sezon klasik gözlük biçimlerinin otantikliğine dayalı çağdaş çerçeveleri kapsıyor. 50’li yılların stil ikon’u olan “Browline” çerçeve, erkekler için iki yeni biçimde basitleştirilmiş: kare biçimli olan (FT5026) modeli veya daha geniş yuvarlak biçimli (FT5027) model, her biri zarfi görünümlü, küçük köprülü çerçeveler geleneksek siyah renkte açık ve koyu havana asetat, opak sarı ve çizgili kahverengi olarak elde edilebiliyor. (FT5035). Optik çerçevelere ilave olarak abanoz ağacından veya boynuzdan el yapımı köprü ve kulaklık kısmı bulunan çerçevesiz versiyonu da bulunuyor.

Kadın optik çerçeveleri bu sezon önceki koleksiyonlardan birkaç optik gözlüğü tarzını alarak ortaya çıkıyor. 50’li yılların kedigözü tarzı bu gözlüklerde de görülüyor ve geniş saplar ve eğik hatlar göze çarpıyor.

Tom Ford’un erkek optik gözlükleri 50’li yılların biçimlerinin günümüze yorumlayarak beylerin zevkine uygun modeller sunuyor. Erkek modellerinde sezonun trendleri göz önüne alındı. Yuvarlak hatların taşındığı modellerin yanı sıra, optik gözlüğü stilleri yüzü saran bir maske görünümlü, asetat veya metalik çerçeveler de yer alıyor. Havacı stili veren kare ve yuvarlak hatlı modeller 20’li ve 30’lu yılların çizgilerini taşıyor.

Tom Ford gözlük koleksiyonu İtalya’da Marcolin tarafından tamamı elde tasarlanıp, üretiliyor. Sade modellerin yer aldığı koleksiyonda çerçeveler, ince metali önden kulak hizasına kadar sarıyor. Tom ford logosu kulağın ön tarında yer alıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT