Tom Ford Eyewear`dan Sevgililer Günü`ne Özel Gözlükler

Alışveriş Alışveriş Tom Ford Eyewear`dan Sevgililer Günü`ne Özel Gözlükler

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Tom Ford Eyewear

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
TOM FORD EYEWEAR’dan“Sevgililer Günü”ne özel çarpıcı gözlükler
Tom Ford Eyewear, sevgilinizin gözlerini koruyacak şık ve kaliteli gözlük seçenekleri sunuyor.

Tom Ford Eyewear, Sevgililer Günü’nde modayı yakından takip edenlerin ve tarzım bu diyenlere birbirinden şık modellerini tüketicinin beğenisine sunuyor.
Tom Ford kalitesi ile sunulan sevgililer günü gözlük koleksiyonu; hediye seçiminde özen gösteren, farklılığını ince detaylarla sevdiklerine hissettirmek isteyen kişiler için hazırlandı. Birbirinden şık alternatiflerle dolu Tom Ford imzalı gözlük koleksiyonunda; modern tasarımlar ve kişiliğinizi yansıtacak çarpıcı detaylar öne çıkıyor.

Hediye arayışında olanlar için Tom Ford’un dünya modasını yansıtan gözlük koleksiyonu yardımcı oluyor. En şık ve en çarpıcı tasarımlarıyla dikkat çeken Tom Ford gözlükleri sevgililer gününde ayrıcalıklı ve unutulmayacak kadar anlamlı hediyeler vermekten hoşlananlar için çok özel bir seçim…
Kemik sapların canlılığının ön plana çıktığı koleksiyonda modern tasarımlar ve kişiliğinizi yansıtacak çarpıcı detaylar öne çıkıyor.
Gözlük modasında yenilikçi bir çizgi yakalayan Tom Ford, farklı ve doğal materyallerden gözlük sapları ile farklılığı sunuyor. Anti-alerjik ve terden etkilenmeyen modeller, üstün kalitenin sinyallerini veriyor.
Sevgilinize, Tom Ford Eyewear gözlük koleksiyonundan birtanesi seçerken kendinizi de unutmayın.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT