Tommy Hilfiger`dan Fırsat Dolu Günler

Alışveriş Alışveriş Tommy Hilfiger`dan Fırsat Dolu Günler

Tarihler: 04 Şubat 2008 Pazartesi ~ 08 Şubat 2008 Cuma

Firma: Tommy Hilfiger

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2008 ~ Şub 8, 2008
TOMMY HILFIGER’dan Fırsat Dolu Günler
Tommy Hilfiger ve Hilfiger Denim’ de fırsat dolu günler başlıyor!!! % 50’ye varan oranda indirime giren markada, palto’dan takım elbiseye, gece elbisesinden ayakkabıya, denimden t-shirt’e, trikodan tulum’a kadar bir çok ürün bulunuyor.
2008 Sonbahar-Kış Koleksiyonunu Forest Ivy, Ocean Mist ve Forest Charm isimli üç tema altında toplayan Tommy Hilfiger; zengin güz renklerini, pamuklular ve yünlülerle birleştiriyor. Forest Ivy, kırmızı, beyaz ve maviden oluşan klasik bir palet sunarken, Ocean Mist siyah, gri ve toprak tonlarının zarafetiyle geliyor. Forest Charm’ın renkleri ise kırmızı, kahverengi, koyu yeşil ve topaz sarısı.

Tommy Hilfiger kış koleksiyonu;
Kadınlar için zamanın ötesine geçen, feminen bir tarz sunuyor. Yün ve kadife blazer ceketler, seksi bir biçimde vücuda oturan kazaklar ve sofistike elbiseler klasik Amerikan silüetinin zarafetini taşıyor. Her bir ürüne özenle işlenen şık iç detaylar kıvrılan manşetlere, astarlara ve hatta yaka altlarına bile eklenerek, ayrıntılara verilen önemi ortaya koyuyor.
Erkekler için ise güçlü, genç ve neşeli bir ruh taşıyor. Spor, sofistike ve şıkı bir arada sunan bu zengin koleksiyonda pilot montlarından denizci paltolarına, kabandan kuş tüyü ceketlere kadar tüm ürünler Tommy Hilfiger çizgisini yansıtıyor.
Doğadan ilham alınarak ve nostaljik esinlenmeler ile hazırlanan Tommy Hilfiger çocuk koleksiyonu, çocukların aktif, neşeli ve macera düşkünü tarzlarını yansıtıyor.

Hilfiger Denim kış koleksiyonu;
Hilfiger Denim koleksiyonu ise her biri Amerika ve Avrupa tarihinin ikon haline gelmiş dönemlerinden ilham alınarak hazırlanmış.. Koleksiyonun bir bölümü Amerikan ikonlarının izlerini taşıyor; erkekler James Dean havasına bürünürken; kadınlar, Marilyn Monroe’nun eşsiz pırıltısını taşıyor. Koleksiyonda tarihi kostümler yeniden yorumlanıyor ve kapitone, kadife üzerine işlemeler, danteller ve simler ile Hilfiger Denim’in geçmişe özlemini yansıtıyor. Bumlara ek olarak koleksiyonda erkekler için pırıltılı madalyalar ve kadınlar için hoş süslemeler yer alıyor. Hilfiger Denim şık, cesur ve tümüyle zamanın ötesinde..


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT