Tommy Hilfiger İlkbaharı Yenilenen Çizgisi ile Karşılıyor…

Alışveriş Alışveriş Tommy Hilfiger İlkbaharı Yenilenen Çizgisi ile Karşılıyor…

Tarihler: 31 Mart 2008 Pazartesi ~ 04 Nisan 2008 Cuma

Firma: Tommy Hilfiger

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2008 ~ Nis 4, 2008
TOMMY HILFIGER İlkbaharı Yenilenen Çizgisi ile Karşılıyor…
Tommy Hilfiger İlkbahar Yaz Koleksiyonu dört gruptan oluşuyor; American Icon, Dramatic Chic, Falling Water ve Mojito Sky. Amerika’nın yenilikçi tasarım ve sanat mirasından ilham alan koleksiyon, markanın değişen yüzünü de gözler önüne seriyor.

Tommy Hilfiger Kadını
American Icon grubu, ünlü Amerikalı ressam Georgia O’Keefe ‘ in tablolarında kullandığı vazgeçilmez kırmızı,mavi ve beyaz renkleri vurguluyor. Tommy Hilfiger tasarımlarının yumuşak varyasyonlarına sahip olan koleksiyon zarif ve rahat. Keten, ipek/bamboo karışımları ve yumuşak gabardinler ilkbaharın vazgeçilmez silüetlerini oluşturuyor.
Siyah beyaz fotoğrafları ile efsanevi manzara fotoğrafçısı Ansel Adams’ın simgesel siyah beyaz fotoğraflarından esinlenen Dramatic Chic grubu, siyah, beyaz, gri ve bej tonlardan güçlü bir uyum elde ediyor. Adams’ın fotoğraflarının sessiz güzelliği, zarif ve feminen silüetleri oluştururken, öne çıkan ipek etek ve elbiseler koleksiyonu mükemmel bir şekilde tamamlıyor.
Ormanın içindeki bir çağlayanın üzerine yaptığı ev ile ‘organik mimarinin’ en üstün örneğini üreten Mimar Frank Lloyd Wright’ın bu eşsiz çalışması, Falling Water grubu için çarpıcı bir ilham kaynağı oluşturuyor. Bejler, hakiler ve kremlerin yanı sıra güçlü turuncu kırmızılar benzer organik duyguyu taşıyor. Yumuşak, rahat siluetlerdeki yıkanmış ketenler, yumuşak baskılar ve pamuklular Wright’ın eserinin doğal zarafetini yakalıyor.
Mojito Sky grubu, Ernest Hemingway’in son romanı olan “Akıntı Adaları”nın geçtiği yer olan güneşli Florida Keys’e gitmek için ormandan ayrılıyor. Yazarın romanındaki acı tatlı Florida yazı pastel tonlar, mavi ve turuncularla dengelenen beyazlar, parlak pembeler ve yumuşak yeşillerin baskın olduğu bir grupla hatırlanıyor. Keten, pamuklu ve vual kumaşların kullanıldığı şortlar ve elbiseler , Hemingway’in Florida’sının rahat deniz ortamını canlandırıyor.

Tommy Hilfiger Erkeği
Erkek koleksiyonunda yer alan American Icon grubu, kırmızı, beyaz ve mavi renkleri ile kendini gösteriyor. Kolej temasının işlendiği bu grup, Tommy Hilfiger tarzının modernleştirilmiş hali. Oxford gömlekler, chino pantolonlar ve rugby tişörtler gibi Amerikan klasikleri, ketenler ve yumuşak gabardinlerle temsil edilerek sportif ve sade bir görünüm elde ediyor.
Ünlü siyah beyaz manzara fotoğrafçısı Ansel Adams’ın çalışmalarından esinlenen Dramatic Chic grubu, yumuşak siluetler, ketenler ve ince kazaklarla yansıtılırken, siyah, beyaz ve bej tonları ile temsil ediliyor. Organik Mimarının ünlü temsilcisi Mimar Frank Lloyd Wright’dan ilham alan Falling Water grubunda, bejler, hakiler ve krem renkleri güçlü turuncu kırmızıyla tamamlanıyor. İşlevsel ayrıntılara sahip yıkanmış ketenler ve boyalı pamuklular, organik görünümü tamamlıyor.
Mojito Sky, Ernest Hemingway’in son romanı “Akıntı Adaları”nda geçen güneşli Florida yazını çağrıştırıyor. Pastel tonlar, turuncu ve mavilerle dengelenen beyazlar, parlak pembeler ve yumuşak yeşillerin baskın olduğu bir grupla hatırlanıyor. T-shirtler, kargo şortlar ve bermudalar rahat deniz ortamı canlandırılıyor.

Hilfiger Denim
Hilfiger Denim yeni sezonda 50’lerden 80’lere uzanan genç Amerika’dan ilham alan American Icons, Wonder Years ve Rebel Spirit isimli 3 tema sunuyor. American Icons teması için Amerikanın cool liseli havasından esinlenilmiş . Kadınlar için feminen bir şekilde yenilenen sade nakışlar, daha yumuşak renk paletine sahip vintage stiller ön planda. Erkekler için retro spor stillere ve klasiklere kareli ve çizgili kombinasyonlarla modern bir görünüm hissi verilmiş. Wonder Years, bizi 50’li yılların masumiyetine geri götürüyor. Kadınlar için büyük puantiyeler, çizgiler ve ekoseler en göze çarpan desenlerken, renk paletini pembe ve grilerin dokunduğu klasik beyazlar oluşturuyor. Erkekler için vintage detaylara sahip klasik gömlekler temayı özetliyor. Rebel Spirit, bohem ruha sahip gerçek bir rock and roll havasında. Kadınlar için, yıkamalı kumaşlar fonksiyonel ayrıntılarla tamamlanıyor. Erkeklerde vurgu hafifçe yıkanmış siyah, gümüş ve gri tonlarında.

Spor Koleksiyonu
Tommy Hilfiger Spor Koleksiyonu, performansın yönlendirdiği tasarımı, canlı ve zarif estetikle birleştiriyor. İlk tema olan Eco Logic için kıyafetler, Tommy Hilfiger bayrak çizgilerinin kullanılmasının yanı sıra ayırt edici tonsal grafiklerle donatılmış. Olympic Modernist temasında düz baskılı grafikler, kabartılmış kauçuk baskı ve çapraz dikilmiş nakışlara ek olarak biyeler, renk blokları ve marka baskıları ile etiketler gibi birçok ayrıntı yer alıyor. Swim koleksiyonu, erkekler için trunk, şort ve boardshort olarak kareli ve çizgili desenlerle desteklenen üç ayrı seçenek sunuyor. Bayanlar için ise 50li yıllara uzanan görünümler halter üstlerde, mayokinilerde ve klasik üçgen bikinilerde ön plana çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT