Tommy Hilfiger’dan Sadece Douglas Parfümeri Müşterilerine Özel Büyüleyici Bir Parfüm; Hillfiger Woman Peach Blossom

Alışveriş Alışveriş Tommy Hilfiger’dan Sadece Douglas Parfümeri Müşterilerine Özel Büyüleyici Bir Parfüm; Hillfiger Woman Peach Blossom

Tarihler: 25 Nisan 2011 Pazartesi ~ 25 Mayıs 2011 Çarşamba

Firma: Tommy Hilfiger

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2011 ~ May 25, 2011

Tommy Hilfiger’dan Sadece DOUGLAS Parfümeri Müşterilerine Özel Büyüleyici Bir Parfüm; HILFIGER WOMAN PEACH BLOSSOM

Tommy Hilfiger’ın Douglas Parfümeri müşterileri için hazırladığı zengin kokulu şık çiçeklerin karışımından oluşan HILFIGER WOMAN PEACH BLOSSOM, 2011 baharında romantizmin eğlenceli entrikalarla birleşiminin bir ifadesini temsil ediyor.

HILFIGER WOMAN PEACH BLOSSOM tıpkı onu kullanan kadınlar gibi büyüleyici ve ilgi çekici. Masumiyetinin ve tatlılığının yanında baştan çıkaran bir esintiyi de beraberinde getiriyor.

HILFIGER WOMAN PEACH BLOSSOM’da ilk olarak taze İtalya Bergamotları sizi sarar, ardından taptaze ve sulu Beyaz Şeftali’nin lezzeti Siyah Frenküzümleri ile buluşur. Çiçek kokuları orta notalarda Mor Zambak ve yeni açmış Mimozaların arasına serpiştirilmiş Vanilya Çubukları ile baskın bir hal alırken, Alt notalarda ise sıcaklığı ile bedeninizi saran ve ruhunuzu dinlendiren melodisi ile sizi rahatlatan Misk Otu, Hint Baklası ve egzotik Hindistancevizi yer alır.

HILFIGER WOMAN PEACH BLOSSOM şişesi klasik Amerikan stilinin bir yansıması olarak tasarlanmıştır. Tıpkı orjinal Hilfiger Kadınına uygun olarak, grogren kumaşı şeftali renklerinin yumuşak tonlarıyla birleştirilerek şişenin etrafına sarılmış. Bu şişe tasarımı ile TOMMY HILFIGER parfümünün içeriğinde şeftali notalarının yarattığı tatlı ve masumane duruş hindistancevizinin yarattığı flörtöz ve şehvetli yanla birleşiyor. Duyularınızı baştan çıkaracak bir koku.

HILFIGER Woman PEACH BLOSSOM parfümlerini Douglas mağazalarında bulabilirsiniz.
HILFIGER Woman PEACH BLOSSOM EDP 50ml 99 TL
HILFIGER Woman PEACH BLOSSOM EDP 30ml 59 TL

DOUGLAS Parfümeri Hakkında;
1821 yılında Hamburg’da bir parfümeri ve sabun fabrikası olarak kurulmuş olan ve geçtiğimiz 30 sene içerisinde Avrupa kozmetik pazarında lider konumunda olan Douglas Parfümeri, Avrupa’da 1200’ü aşkın mağazaya sahiptir.

DOUGLAS Parfümeri Mağazaları
Kanyon A.V.M. / City’s A.V.M. / Capacity A.V.M. / İzmir Forum A.V.M. / Ankara Cepa A.V.M. / Ankara Antares A.V.M. / Bursa Korupark A.V.M. / Adana Ziya Paşa Bulvarı / Denizli Forum Çamlık A.V.M. / Forum Mersin A.V.M. / Eskişehir Espark A.V.M./ Forum Trabzon A.V.M.

www.douglas.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT