Toprak Zeminde Koşma Hissi Veren Koşu Bandı

Alışveriş Alışveriş Toprak Zeminde Koşma Hissi Veren Koşu Bandı

Tarihler: 23 Kasım 2011 Çarşamba ~ 23 Ocak 2012 Pazartesi

Firma: Voit Flex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2011 ~ Oca 23, 2012

Toprak zeminde koşma hissi veren Tri-Belt zemin ve eklem yerlerine baskı uygulamayan özel sistemiyle Voit Flex koşu bandı, evinde spor yapmak isteyenlerin özel tercihi olacak…

Voit müşteri memnuniyeti ve sağlığına verdiği önemle yoluna istikrarlı bir şekilde devam ederek teknolojinin sınırlarını zorlayan ürünlerine bir yenisini daha ekliyor. Voit Flex ile evinizde spor yaparak sıcak ve soğuk havalarda koşmanın ve yürüyüş yapmanın zorluklarından kurtulabilirsiniz.

Yoğun iş temponuzdan dolayı açık havada yürüyüşe veya koşuya vakit ayıramıyorsanız Voit Flex modeli sayesinde evinizde rahatlıkla sabah ve akşam koşunuzu yapabilirsiniz. Voit Flex koşu bandı özel Tri-Belt sistemi ile toprak zeminde koşma hissi veriyor ve eklem yerlerine baskı uygulamadan size, koşma ve yürüyüş yapma ayrıcalığı sunuyor.

Voit Flex Koşu bandı 176x86x144 cm. ölçülerinde ve katlanabilir özelliği olduğundan fazla yer kaplamıyor. Voit Flex koşu bandında 5 pencereli LED ekran, hız , zaman, mesafe, kalori, nabız ve body fat içerikleri yer almaktadır. 5 kademeli 10 hazır program, 1 hrc ve 1 manuel program sayısı bulunmaktadır. Elden nabzı, body fat özelliği ile de vücut yağını ölçer. Yürüyüş alanı 50x137,5 cm’dir. % 12 otomatik eğimi bulunmakta olan Flex koşu bandında kollarda hız arttırma ve stop tuşları ile ayrıca MP 3 ve hoparlör bulunmaktadır. CE ve ROHS belgesi bulunan koşu bandında EFS (yavaş düşme sistemi) vardır.12 km hıza tek tuşla ulaşılabilen koşu bandı, zemin türü olan Tri-Belt Sistem ile de ayrıcalığını kanıtlıyor.

Voit Flex Koşu bandı tüm Voit kondisyon cihazlarında olduğu gibi RoHS kurallarına göre üretilmiştir. Voit, RoHS kurallarıyla üretilmiş olan kondisyon cihazlarıyla çevre ve canlı sağlığına olan duyarlılığı ve çevreye verdiği önemi kanıtlıyor ve sizi keyifle spor yapmaya davet ediyor.

Fiyatı KDV dahil 2.690 .-TL.olan Voit Flex Koşu Bandı ayrıntılı satış noktaları için, size en yakın bayiyi www.interspor.com sitesinden öğrenebilirsiniz.

Bilgi için: 0 216 632 44 55
www.interspor.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT