Topten 2006 Koleksiyounu ile Size `Yeni Bir Bakış` Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Topten 2006 Koleksiyounu ile Size `Yeni Bir Bakış` Sunuyor

Tarihler: 13 Mart 2006 Pazartesi ~ 15 Mart 2006 Çarşamba

Firma: Topten

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2006 ~ Mar 15, 2006
GERÇEK TUTKU!..
TOPTEN 2006 KOLEKSİYONU İLE SİZE “YENİ BİR BAKIŞ” SUNUYOR. GENÇLİĞİN GÖZDE MARKASI TOPTEN, PARILTILI VE KOCAMAN GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ İLE TUTKULU BİR BAKIŞ ÖNERİYOR..

Güneş düşmanı TOPTEN koleksiyonunda, 30’ların ruhu yeniden canlanıyor.. Çerçevelerde ilginç desenler ve iddialı renkler dikkat çekmeyi sevenler için şık seçenekler sunuyor. Kemik modeller sezonun hit tasarımları arasında yerini alırken, metal çerçeveler zerafetin sembolü olmaya devam ediyor.

TOPTEN, gözleri güneşin zararlı ışınlarından koruyan UV filtresi ile kullanıcısının dostu olan bir marka. Işık yansımalarını azaltan ve kontrast hassasiyetini arttıran Polarizan camları ve kaliteli çerçeve seçenekleri ile TOPTEN, güneş gözlüğünü bir mücevher gibi işliyor. TOPTEN güneş gözlükleri, parlama ve yansımaları ortadan kaldırarak, maksimum rahatlık sağlıyor.

TOPTEN, sevdiğiniz için en uygun modeli bulabileceğiniz zengin seçenekler sunuyor. Farklı fiyat aralıkları, kaliteli ürünleri, en trend tasarımları ile TOPTEN modellerini görmeden güneş gözlüğü almayın.
www.eksenoptik.com.tr
TOPTEN FİYAT ARALIĞI :
TOPTEN 2006 Güneş Koleksiyonu : 100 YTL – 250 YTL
TOPTEN 2006 Optik Koleksiyonu : 75 YTL – 200 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT