Topten Kids ile Gözleri Güvende!

Alışveriş Alışveriş Topten Kids ile Gözleri Güvende!

Tarihler: 11 Eylül 2006 Pazartesi ~ 15 Eylül 2006 Cuma

Firma: Topten

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2006 ~ Eyl 15, 2006
TOPTEN KIDS İLE GÖZLERİ GÜVENDE…

TOPTEN KIDS, OKUL ÇAĞI ÇOCUKLARI İÇİN HAZIRLADIĞI RENKLİ, SAĞLIKLI OPTİK GÖZLÜKLERİ İLE MİNİKLERİN DAHA NET GÖRMELERİNİ SAĞLIYOR. ANTİ ALERJİK ÇERÇEVE ÖZELLİĞİ İLE HASSAS ÇOCUK TENİNİ KORUMA ALTINA ALAN TOPTEN, SEVİMLİ, RENKLİ VE SAĞLIKLI MODELLER SUNUYOR…

Topten, okul çağı çocukları için hazırladığı renkli ve sağlıklı optik gözlükleri ile miniklerin daha net görmelerini sağlıyor. Kullanıcılarına hem sevimli hem de kaliteli seçenekler sunan TOPTEN, çocuklar için optik gözlükte anti-alerjik çerçeveler ile koruma sağlıyor. 2 yıl servis garantisi ile sunulan gözlükler ortopedik burunluk ve saplarla kullanılan modellerden oluşuyor.

Aileleri kalitesiz gözlüklere karşı uyaran TOPTEN KIDS, çocuklar için mutlaka hafif materyalli çerçeve seçilmesini önerirken, görme bozukluğu bulunan çocukların, okuldaki başarılarının engellenerek gözleri sağlıklı olan çocuklardan daha başarısız oldukları konusuna da dikkat çekiyor. TOPTEN KIDS koleksiyonu, çocuk gözlerinin hassasiyetini dikkate alarak ileri teknoloji ile üretiliyor.

Uzun süren Ar-Ge çalışmaları ile üretilen TOPTEN KIDS marka gözlükler, çocukların yüzlerine en uygun modelleri tasarlıyor. TOPTEN KIDS, ISO standartlarına uygun, yüksek kaliteli görüş performansı sağlıyor. Çocuklarınızın gözlerini TOPTEN KIDS kalitesi ile korumanızı tavsiye ediyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT