Topten`le Can Alıcı Bakışlar

Alışveriş Alışveriş Topten`le Can Alıcı Bakışlar

Tarihler: 10 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 15 Temmuz 2006 Cumartesi

Firma: Topten

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2006 ~ Tem 15, 2006
TOPTEN’LE CAN ALICI BAKIŞLAR..
MODA DÜNYASININ YENİ İKONLARINDAN TOPTEN, BAKIŞLARINIZI KONTROL ALTINA ALIYOR. MODANIN DEĞİŞEN TRENDLERİNİ GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ KOLEKSİYONLARINA YANSITAN TOPTEN, BÜYÜK KEMİK GÖZLÜK MODASININ ÖNCÜLÜĞÜNÜ YAPIYOR.

Bu yılın en iddialı gözlüklerini “TUTKULU BİR BULUŞMA” konsepti ile sunan TOPTEN; modanın değişen trendlerini güneş gözlüğü koleksiyonlarına yansıtıyor. TOPTEN, gözlük tasarımlarında geçmişle geleceği buluşturuyor. Bir yandan büyük kemik gözlüklerin hakimiyeti sürerken bu yıl iddialı ve çekici taşlı, pırıltılı gözlükler de TOPTEN koleksiyonunda dikkat çekiyor.

Moda dünyasının yeni ikon’larından TOPTEN, bu sezon gözlük koleksiyonlarında yüz çevresini tamamen kaplayan büyük kemik gözlüklere ağırlık verdi. TOPTEN, büyük kemik gözlüklerin çerçeve kenarlarında ve sap birleşimlerinde yoğun olarak parıltılı taşlar kullanıyor. İnce çerçeveli büyük modellerde çerçeve etrafını saran ışıltılı tasarımlar ise oldukça şık bir görünüm yaratıyor. Çerçeve kenarlarında ve gözlük saplarında yoğun olarak kullanılan taş işlemeler ve gözlük camları üzerinde tasarlanan parlak taşlar TOPTEN koleksiyonunu çarpıcı hale getiriyor.

TOPTEN’in büyük kemik tasarımlarında daha çok oval ve kare modeller öne çıkıyor. Swarovski taşları ile oluşturulan ilginç şekiller güneş gözlüğüne çekici detaylar katıyor. Büyük kemik gözlüklerde çerçeve kenarlarında da kullanılan parlak taşlar, metal aksesuarlarla zenginleştiriliyor.

Gökkuşağı renklerinin dünya modasını sardığı bugünlere güneş gözlüğünüzü seçerken parlak taşlarla hareketlendirilmiş farklı bir tarzı denemenizde fayda var. Hem şık hem de çekici görünümler yaratan TOPTEN, yüzünüzde alışacağınız bir dikkat çekicilik oluşturuyor.
www.eksenoptik.com.tr



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT