Toshiba`dan Mini Full HD Camileo Video Kamera

Alışveriş Alışveriş Toshiba`dan Mini Full HD Camileo Video Kamera

Tarihler: 02 Aralık 2010 Perşembe ~ 02 Ocak 2011 Pazar

Firma: Toshiba

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2010 ~ Oca 2, 2011

Toshiba’nın ürettiği dünyanın en hafif Full HD video kamerası daha da hafifledi; Yeni Camileo S30 modeli parlak görüntü kalitesi ve kullanım kolaylığı sunuyor.

TNB A.Ş. – Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri yeni dijital H.264 video kamera modelini sunar… CAMILEO S30 Full HD çözünürlüklü ve taşıma kolaylığı ile kullanıcı dostu. 5 megapiksel görüntü çözünürlüğü sunan geniş (7,6cm/3”) dokunmatik ekrana ve 8 megapiksel CMOS sensöre sahip. Çarpıcı 3 renk alternatifi ile (koyu mavi, şarap kırmızısı, frambuaz ve gümüş) ocak ayından itibaren satışa sunulacak...

Akıllı Yol Arkadaşı Her An Macera İçin Hazır
Yalnızca 19mm kalınlığındaki CAMILEO S30 modeli, aktif ve maceracı gençlerin seyahat ve spor aktivitelerine eşlik etmek ve aile ile geçirilen değerli anları kaydetmek için son derece ideal. Kullanım kolaylığında bir numara olan CAMILIEO S30, zayıf ışık koşullarında mükemmel sonuçlar elde etmeyi sağlayan "gece" ve "arkadan ışıklandırma" gibi sekiz farklı görüntü desteği seçeneği veriyor.

Yüksek Fotoğraf ve Video Kalitesi
CAMILEO S30 yüksek kalite video kayıt ve fotoğraf çekme özelliğine sahiptir. 10x dijital zoom sayesinde hem video hem de fotoğraf modunda uzak çekimler yapılabiliyor. Dâhili video sabitleme özelliği sayesinde, sarsıntısız ve mükemmel görüntüler kaydedilebiliyor. Dâhili yazılımı ile de 16 megapiksele kadar fotoğraf çözünürlüğü enterpolasyonu sağlıyor.

Anı Kaydet… Ve Kolayca Arkadaşlarınla Paylaş
Video klipleri ve fotoğrafları kolayca paylaşabilmek için CAMILEO S30 geniş bağlantı seçenekleri sunuyor. HDMI, mini USB 2.0 veya kompozit video bağlantısı ile çok hızlı ve zahmetsizce televizyonlara ve diğer dijital cihazlara bağlanabiliyor. Ek olarak, 64 GB kapasiteye kadar SD / SDHC / SCXC kartların kullanılabildiği kart girişi bulunuyor. Kullanıcı dostu yükleme özelliği sayesinde kullanıcılar, YouTube™ ve Picasa™ Web Albüm gibi paylaşım sitelerine anında videolarını ve fotoğraflarını yükleyebiliyorlar.

CAMILEO S30 Genel Özellikleri
Video çözünürlük: Full HD 1920 x 1080 (30fps)
LCD dokunmatik ekran: 7.6cm (3’’)
10x dijital zoom
Video sabitleme
Fotoğraf: 8 MP`e kadar, 8 MP CMOS sensör
Kart girişi: SD / SDHC / SDXC
Pil dâhil ağırlık: 141g
Boyut: 59mm x 106mm x 19mm
Bağlantı: HDMI®, mini USB 2.0, kompozit video
CAMILEO YouTubeTM için yükleme yazılımı ve Picasa™ Web Albüm yazılımı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT