TOTAL 2007`de de Kazandırmaya Devam Ediyor!

Alışveriş Alışveriş TOTAL 2007`de de Kazandırmaya Devam Ediyor!

Tarihler: 13 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 21 Ağustos 2007 Salı

Firma: Total

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2007 ~ Ağu 21, 2007

Total’den binlerce bedava Bonus ve akaryakıt kazanma şansını kaçırmayın!
TOTAL 2007’de de Kazandırmaya Devam Ediyor!

TOTAL istasyonlarından Ağustos ayı boyunca yapılan akaryakıt alışverişleri hem binlerce bedava Bonus kazandırıyor, hem de 75 tane 1000 YTL’lik Total Akaryakıt Kart’ından birine sahip olmak için çekilişe katılma imkanı sunuyor. Yaptığı kampanyalarla her sene büyük ilgi toplayan, 2006 sonu gerçekleştirdiği Milli Piyango Kampanyası ile müşterilerine 8,8 milyon YTL ikramiye kazandıran TOTAL’in yeni kampanyası şimdiden müşterilerinin büyük ilgisini topladı.

Türkiye akaryakıt, madeni yağ ve LPG pazarının en önemli isimlerinden TOTAL, Türkiye’nin lider kredi kartı Bonus Card ile özel bir kampanyaya daha imza atarak, tüm istasyonlarında binlerce bedava Bonus ve toplam 75.000 YTL tutarında akaryakıt kazanma şansı dağıtıyor. TOTAL yeni kampanyasıyla tüm müşterilerine alışverişlerinde tam 20 YTL’lik Bonus kazanma şansı dağıtıyor. TOTAL’den Bonus Card`la yapılan ilk 90 YTL ve üzeri harcama 10 YTL Bonus, ikinci 90YTL ve üzeri harcama ise 10YTL daha Bonus kazandıracak.

Ayrıca Ağustos ayı süresince tüm Club TOTAL kart sahipleri yapacakları her 90 YTL’lik alışverişleri karşılığı 1000 YTL değerinde akaryakıt kazanma fırsatına da sahip olacaklar. Her 90 YTL’lik alışveriş için kazanılan 1 çekiliş hakkı, toplam 75 Club TOTAL kart sahibine 1000 YTL’lik akaryakıt kazanma şansı sunacak. Maksimum 5 çekiliş hakkının verildiği kampanya sonunda kazanan Club TOTAL üyelerine hediyeleri “TOTAL Yakıt Kartı” olarak verilecek.

5 kıtada, 130’dan fazla ülkede arama/üretim, rafinaj/dağıtım ve kimya/petrokimya alanlarında faaliyet gösteren dünyanın 4. büyük petrol ve gaz grubu Total, teknolojisi, birikimleri, hizmet anlayışı ve sürdürülebilir gelişme misyonu ile tüm dünyada ve Türkiye’de varlığını artırarak devam ettiriyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT