Toyiki 2009 Yaz Modası ile Çocuklar Şimdi Çok Havalı!

Alışveriş Alışveriş Toyiki 2009 Yaz Modası ile Çocuklar Şimdi Çok Havalı!

Tarihler: 26 Haziran 2009 Cuma ~ 26 Temmuz 2009 Pazar

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2009 ~ Tem 26, 2009
Toyiki 2009 Yaz Modası ile Çocuklar Şimdi Çok Havalı!
Toyiki tüm çocukları deniz kenarına, havuz başına çağırıyor! Çocuklar, 2009 yaz sezonunda, Toyiki’nin en havalı ve en moda ürünleriyle sahillerin tozunu attıracak. Yaz sıcaklarında denizin ve güneşin tadını çıkarmak isteyen minikler için cıvıl cıvıl desenlere ve tasarımlara sahip güneş gözlükleri, mayolar, bikiniler ve şapkalar Toyiki mağazalarında tatile çıkmayı bekliyor. 2009 yaz sezonunda trendy çizgileriyle çocuk modasının sınırlarını zorlayan Toyiki çocuk giysi koleksiyonu, aile bütçesini zorlamayan uygun fiyatlarıyla minikler kadar ailelerin de ilk tercihi olacak.

Toyiki’nin mayokinileriyle bu yaz kızlar çok havalı!
Pul işlemeli, vücudu saran yumuşaklıkta, kullanımı kolay, çabuk kuruyan, pembe, yeşil, oranj renklerdeki mayokiniler bu yaz küçük hanımların gözdesi olacak. Güzelliğine düşkün kızlar, Winx karakterli şapka(3-12 yaş - 14,90 TL) ve yine Winx karakterli mayokinilerle (4-14 yaş -32,90 TL) bu yazın trendlerinin yakın takipçisi olacak. Ayrıca bu takıma ek olarak, kız çocukları, 2 parçadan oluşan pembe tonlarındaki Winx bikini (4-14 yaş -29,90 TL) ile, uyumlu ve şirin bir alternatif yaratabilecekler.

Tatilde de havalı kıyafetleriyle şıklığından ödün vermeyen kız çocukları, sarı-yeşil-turuncu renkler gibi bir çok renk seçeneğinden oluşan 3 parçalı pareolu bikini (2-12 yaş - 32,90 TL) ve zarif görünümlü güneş gözlüğü (4,90 TL) ile modanın öncüsü olacak. Toyiki’de kız çocukları için, “Hep Ucuz En Ucuz” sloganıyla daha pek çok renk ve desende farklı ürünler bulabilmek mümkün.

Sahillerin en popüler erkeği sen olacaksın!
Bu yazın en popüleri olmaya aday tüm erkek çocukları, Toyiki 2009 yaz koleksiyonundan derlenebilecek harika tasarımlarla kendilerinden bir hayli söz ettirecekler. 0-2 yaş grubundaki minikler için Disney Sapka (11,00 TL), yazın da sevdikleri karakterler ile tatile çıkabilsinler diye çizgi film tutkunu erkeklere özel Cars Sapka (3-12 yaş - 11,00 TL), Sponge Bob Mayo(4-14 yaş - 29,90 TL) ve Sponge Bob Slip Mayo (4-14 yaş -29,90 TL) tüm Toyiki mağazalarında yakışıklı delikanlıların beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT