Trend Micro Titanium, Şirin Paket ile Bimeks’lerde

Alışveriş Alışveriş Trend Micro Titanium, Şirin Paket ile Bimeks’lerde

Tarihler: 07 Şubat 2011 Pazartesi ~ 07 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Bimeks

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2011 ~ Mar 7, 2011

Dünyanın önde gelen güvenlik çözümü firmalarından Trend Micro ve Bireysel Ürünler Türkiye Distribütörü Datastar, Bimeks mağazalarında satılmak üzere özel bir Titanium kutusu ve içeriği hazırladı.

Trend Micro bireysel çözümü Titanium Internet Security, Bimeks’e özel hazırlanan paketleri ve otomobil şeklindeki mouse hediyesiyle Türkiye genelinde 36 mağazası bulunan Bimeks’lerde satışa sunuldu.

Bilgisayar korsanlarının her geçen gün yeni teknikler kullandığı ve her 1.5 saniyede yeni bir zararlı yazılımın internette dolaşıma verildiği günümüzde, güvenlik çözümlerinin önemi de giderek artıyor. Artan bu tehditlerin sadece kullanıcının bilgisayarının gücü ile engellenmesi çoğu zaman performans problemleri yaratıyor. Trend Micro’nun bulut tabanlı güvenlik teknolojisi ise tehditleri daha bilgisayarınıza ulaşmadan tespit ederek engelliyor.

Trend Micro’nun güvenlik pazarında önemli bir oyuncu olduğunu söyleyen Bimeks Ürün Müdürü Fatih Orhan; “Son tüketici nezdinde güvenlik her geçen gün önemini daha da artırıyor ve Trend Micro gibi yenilikçi teknolojiler sunan bir firma ile işbirliği yapmak Bimeks olarak tehlikelerle dolu internet dünyasında müşterilerimizin güvenlik ihtiyaçlarına verdiğimiz önemin bir göstergesi” diye konuştu.

Trend Micro Akdeniz Bölgesi Pazarlama Müdürü Sibel Yılmaz ise; “Bimeks’in Türkiye teknoloji kanalındaki ve Trend Micro’nun güvenlik çözümlerindeki gücünün birleşmesi sayesinde teknoloji kullanıcılarının internette korkusuz bir şekilde keyif sürmelerine olanak sağlayabildiğimiz için mutluyuz” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT