Trendsetter`lar Steve Madden`a

Alışveriş Alışveriş Trendsetter`lar Steve Madden`a

Tarihler: 10 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 15 Temmuz 2006 Cumartesi

Firma: Steve Madden

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2006 ~ Tem 15, 2006
TRENDSETTER’LAR STEVE MADDEN’A..
DÜNYA AYAKKABI MODASINA YÖN VEREN MARKALARDAN STEVE MADDEN, İDDİALI GÖRÜNMEKTEN KAÇINMIYOR.

Dünyada ayakkabı modasını belirleyen markalar arasında yer alan Steve Madden, dolgu platformların en büyük yaratıcıları arasında yer alıyor. Trendsetter bir marka olan Steve Madden, tutkunlarına dünya trendlerini yansıtan çizgiler, modern görünüm ve ilginç yorumlar sunuyor.

Dikkat çekmeyi sevenler için masum bir cazibe sunan Steve Madden, tarzınızı tamamlayan en çarpıcı seçenek olmayı hedefliyor. Ayakkabı modasına yenilikler katan marka, iddialı renkler, radikal topuklar ve çekici tasarımlar sunuyor. Dolgu Topuklarda farklı şekillendirmeler dikkat çekiyor. Platform üzerinde çift renk çizgiler, ayakkabının üstü ile topuğu arasındaki renk farklılıkları Steve Madden’ın yenilikleri arasında yer alıyor.

Ateşin rengi kırmızı, masumiyetin simgesi beyaz ve zerafetin sembolü altın rengi Steve Madden koleksiyonundaki önemli renkler olarak görülüyor. Tarzları farklı bile olsa bütünsel bir uyum yakalamayı başaran marka, seçkin bir tarz sunuyor. Steve Madden ürünleri Hotiç, Boyner, Elle gibi seçkin mağazalarda satışa sunuluyor.
www.vesderi.com.tr



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT