Ttnet Müzik’te Dinlenen Şarkı Sayısı 50 Milyonu Aştı

Alışveriş Alışveriş Ttnet Müzik’te Dinlenen Şarkı Sayısı 50 Milyonu Aştı

Tarihler: 08 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 08 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Ttnet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2009 ~ Ağu 8, 2009
Ttnet Müzik’te Dinlenen Şarkı Sayısı 50 Milyonu Aştı
Müşterilerine telif hakları ödenmiş 300 binden fazla şarkıyı dinleme ve indirebilme imkanı sunan TTNET MÜZİK’te dinlenen şarkı sayısı 50 milyonu aştı.

Dijital müziğin adresi olan TTNET MÜZİK, Türkiye’de sanatçıların haklarını korumayı ve yasal müziğin yaygınlaşmasını amaçlayarak, 300 bini aşkın yerli ve yabancı şarkıyı tüm TTNET müşterilerine dinleme ve indirebilme imkanı sağlıyor.
Haziran ayı itibarıyla dinlenen şarkı sayısı 50 milyonu, indirilen şarkı sayısı ise 15 milyonu aşan TTNET MÜZİK portalı büyük ilgi görüyor.

Şarkılar dijital ortamda ilk önce TTNET MÜZİK’te
TTNET MÜZİK, tüm TTNET kullanıcılarına Türkiye’nin en sevilen sanatçılarının albümlerini müzik marketlerle eş zamanlı olarak dijital ortamda ilk kez dinleme ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca şarkılar dinlenirken, bir yandan da video klipleri izlenebiliyor.
TTNET MÜZİK portalının haziran ayı konukları Ajda Pekkan, Sertab Erener, Kenan Doğulu, Işın Karaca, Niran Ünsal ve Aylin Aslım oldu.
TTNET kullanıcıları, bu albümleri www.ttnetmuzik.com.tr adresinden dijital ortamda ilk kez dinleme ayrıcalığına kavuşuyor.

TTNET MÜZİK’te son 1 ayda en çok dinlenen ve indirilenler…
TTNET MÜZİK’te son 1 ayda en çok dinlenen ve indirilen albüm Yalın’ın ‘Ben Bugün’ albümü olurken, şarkılarda ise Gülben Ergen’in ‘Giden Günlerim Oldu’ isimli parçası ilk sıraya yerleşti. Öte yandan yabancı albümlerden en çok Pearl Jam’in Ten (Legacy Edition) albümü dinlendi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT