TTNET’ten 23 Nisan’da Çocuklara Eğlenceli Hediyeler

Alışveriş Alışveriş TTNET’ten 23 Nisan’da Çocuklara Eğlenceli Hediyeler

Tarihler: 17 Nisan 2012 Salı ~ 23 Nisan 2012 Pazartesi

Firma: www.perabutik.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2012 ~ Nis 23, 2012

TTNET bireysel müşterileri, online alışveriş’in yeni adresi www.perabutik.com alışverişlerinden ekstra indirim kazanırken, çocuk ürünü alışverişlerinde ise, Playdoh Büyük Oyun Hamuru ya da LEGO Minifigures karakterlerinden birine sahip oluyor.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir kampanya sunuyor. TTNET bireysel müşterileri, yüzlerce üründe yüzde 90’a varan indirim sunan online alışveriş sitesi www.perabutik.com’dan yaptıkları alışverişlerde ekstra indirimlerden faydalanırken, çocuk ürünü alışverişlerinde ise kendi tercihlerine göre “Playdoh Büyük Oyun Hamuru” ya da “LEGO Minifigures Seri 6 karakterlerinden birini” kazanıyor.

9 – 23 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanyadan yararlanmak isteyen TTNET müşterilerinin, ‘TTNET’ boşluk TC Kimlik Numaralarını yazarak 6606’ya kısa mesaj göndermeleri ve indirim şifresi almaları yeterli oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT