Tüm Bosch Kurutma Makineleri Ekim`de %26 ÖTV+KDV İndirimli

Alışveriş Alışveriş Tüm Bosch Kurutma Makineleri Ekim`de %26 ÖTV+KDV İndirimli

Tarihler: 19 Ekim 2011 Çarşamba ~ 31 Ekim 2011 Pazartesi

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2011 ~ Eki 31, 2011

Bosch Ev Aletleri, çamaşır kurutma derdinin artmaya başladığı Ekim ayına özel bir kampanya başlattı. Tüm Bosch kurutma makineleri Ekim boyunca yüzde 26 oranında yani Özel Tüketim ve Katma Değer Vergisi oranında indirimli olarak satışa sunuluyor. Üstelik ürünün konforundan memnun kalmayanlara 1 ay içinde iade fırsatı da tanınıyor.

Bosch çamaşır makinelerinde ise özel ürünlere özel fırsatlar Ekim boyunca devam ediyor. Her iki kampanyada da Worldcard sahiplerine peşin fiyatına 10 taksit ya da şimdi al 2012’de öde seçeneği sunuluyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, Ekim ayını, cepleri ısıtan indirim kampanyaları ile karşılıyor. Ekim boyunca yüzde 26 oranında yani Özel Tüketim ve Katma Değer Vergisi oranında indirimli olarak satışa sunulan Bosch çamaşır kurutma makineleri, özellikle sonbaharla birlikte kötüleşmeye başlayan hava koşullarında en büyük sorun olan çamaşır kurutma derdine çare oluyor. Ayrıca, satın aldığı Bosch kurutma makinesinden memnun kalmayan tüketicilere için de 1 ay içinde ürünü iade etme imkanı tanınıyor. Bosch çamaşır makinelerinde ise tüketicileri, Ekim boyunca özel ürünlerde özel fırsatlar bekliyor. WAE 20463TR ve WAE 20464TR model Bosch Maxx 7 VarioPerfect Çamaşır Makinesi 999 TL, WAE 16262TR ve WAE 16263TR model Bosch Maxx 6 VarioPerfect Çamaşır Makinesi ise 869 TL olarak satışa sunuluyor.

Bosch kurutma makineleri ile enerjiden, bütçeden ve zamandan tasarruf edin
Bosch’un kilogram başına sadece 0,23 kW saat enerji harcaması ile A enerji sınıfından bile yüzde 50 daha fazla tasarruf sağlayan kurutma makineleri, özellikle sonbahar ve kış dönemleri için hayat kurtarıcı oluyor. Yağışlı ve soğuk havalarda çamaşırların dışarıda kuruması çok uzun zaman alıyor üstelik hava kuru da olsa çamaşırları, dışarıda kurutmak, hijyen ile ilgili pek çok tehlikeye neden oluyor. Oysa Bosch kurutma makineleri, çamaşırları, dışarıda kurutmaktan kaynaklanan toz, kir, is, egzoz gazları gibi zararlı etkenlerden koruyor. Üstelik kullanıcıyı çamaşır asma, kurutma, toplama gibi uğraşlardan kurtararak zaman tasarrufu da sağlıyor.

Özel fırsatla satışa sunulan Bosch çamaşır makinelerinden biri mutlaka size göre
Bosch Ev Aletleri’nin Ekim kampanyası kapsamında özel fırsatlarla satışa sunulan çamaşır makineleri EcoPerfect konumunda çalıştırıldığında A enerji sınıfından yüzde 30 daha fazla tasarruf sağlıyor. 7 kg çamaşır yıkama kapasitesi ve WAE 20463TR ile WAE 20464TR olmak üzere iki farklı model seçeneğine sahip Bosch Maxx 7 VarioPerfect Çamaşır Makinesi, Ekim ayına özel 999 TL olarak satılıyor. WAE 16262TR ve WAE 16263TR model seçenekleri olan 6 kg kapasiteli Bosch Maxx 7 VarioPerfect Çamaşır Makinesi ise 869 TL özel fiyatı ile alıcılarını bekliyor. Worldcard sahipleri de peşin fiyatına 10 taksit ve şimdi al 2012’de ödemeye başla ayrıcalıkları ile Bosch Ekim kampanyasından yararlanabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT