Tüm Dünyada Anneler Tarafından Büyük İlgi Gören `Sanosan` Markası Türkiye`de

Alışveriş Alışveriş Tüm Dünyada Anneler Tarafından Büyük İlgi Gören `Sanosan` Markası Türkiye`de

Tarihler: 19 Şubat 2008 Salı ~ 23 Şubat 2008 Cumartesi

Firma: Sanosan

Telefon: 0 216 545 88 77

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2008 ~ Şub 23, 2008
TÜM DÜNYADA ANNELER TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖREN “SANOSAN” MARKASI TÜRKİYE’DE…
Bebek ve çocukların hassas ciltleri ve anneler için son teknolojiyle geliştirilen “Sanosan” markası Türkiye’ye geldi. Tüm dünyada anneler tarafından büyük ilgi gören marka eczanelerden temin edilebiliyor. Sanosan, doğumlarının ilk günlerinden başlayarak süt çocuklarının nazik ve hassas ciltleri için özel olarak Mann&Schröder tarafından Almanya’da hazırlanıyor. Sanosan günlük bakım ürünlerinin yanı sıra, çocuklar ve yetişkinlerdeki ağrı veren cilt hasarları, atopik dermatit ve egzamalarda da cildi rahatlatan ve tedaviyi destekleyen ürünler sunmaktadır. Dermatolojik ve klinik testleri yapılmıştır, ayrıca ürünler ekolojik ve hijyeniktir. Mineral yağlar ve boyalar içermemektedir. Sanosan ürünlerinde, yüzyıllar boyunca güvenle kullanılmış ve etkinliği ispat edilmiş olan zeytinyağı ve süt proteinleri kullanılmaktadır.

Zeytinyağı; cildin ihtiyacı olan vitaminler, mikro elemanlar ve yağ asitleri içermektedir. Bu nedenle, ciltten ve saç diplerinden kolayca emilmekte, cildi beslemekte ve elastikiyetini arttırmaktadır. Süt proteini ise sütün önemli bileşenlerinden olan kazeinden elde edilmektedir. Anneler yüzyıllar boyunca bebeklerin tahriş olmuş ve iltihaplı bölgelerini süt ile yıkamışlardır. Çünkü süt iltihap oluşumu ve kızarıklığı azaltır. Süt proteini cildin esnekliğini arttıran ve ilk uygulamadan itibaren cilde yumuşak ve ipeksi bir his veren mükemmel bir nemlendiricidir. Yeni doğan bebeklerin hassas cildinde henüz koruyucu mekanizma gelişmemiştir. İşte bu nedenle hepsi farklı ihtiyaçlar için geliştirilmiş olan Sanosan ürünleri, bebeğin hassas cildi için koruma kalkanı görevini de yapıyor. Bebeklerin günlük ve özel bakımında kullanılan Sanosan Bebek Cilt Bakım serisi içinde bakım yağı, losyonu, pişik kremi, pantenollü pişik kremi, soğuk ve rüzgara karşı koruyucu krem ve pudra olmak üzere 6 ürün, temizlik serisinde banyo köpüğü ve şampuanı, bakım sabunu, şampuan, yıkama ve bakım pompalı, temizleme yağı, rahatlatan yağlı temizleme mendili, losyonlu temizleme mendili kutulu, ıslak el bezi olmak üzere 8 ürün ve özel bakım amaçlı rahat bir uyku uyumaları için de iki ayrı ürünümüz bulunmaktadır.

Sanosan’ ın, hamilelik dönemi ve sonrasında cildin korunması için, anne cilt bakım ürün serisi de var. Bu seri özellikle doğum öncesi ve sonrası dönemlerdeki annelerin istek ve problemleri dikkate alınarak oluşturulmuş 2 özel ürünün yer aldığı bir bakım serisidir.
Bebeğinizin günlük cilt bakımı, sağlığını şimdi ve daha sonra doğabilecek sorunlardan korumak için büyük önem taşır. Bunun içindir ki Sanosan kaliteli ve güvenilir bir ürün yaratmak için yıllardan beri dermataloglar, çocuk ve kadın-doğum doktorları ile devamlı iletişim içerisindedir. Formüllerinin geliştirilmesinden, hammadde seçiminden, tesirliliğinin denetlenmesinden, üretim süreçlerinin katı kontrollerinden de anlaşılacağı gibi son derece güvenilir bir üründür. Ayrıca ürünler sadece eczane kanalı ile satılmaktadır.

Alderma Dermokozmetik Ltd.Şti.
Tel: 0 216 545 88 77
www.alderma.net

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT