Tüm Dünyada satış rekorları kıran `The Secret` 3 Nisan itibariyle Türkiye’de satışa sunuluyor!

Alışveriş Alışveriş Tüm Dünyada satış rekorları kıran `The Secret` 3 Nisan itibariyle Türkiye’de satışa sunuluyor!

Tarihler: 09 Nisan 2007 Pazartesi ~ 15 Nisan 2007 Pazar

Firma: The Secret

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2007 ~ Nis 15, 2007
Tüm Dünyada satış rekorları kıran “The Secret” 3 Nisan itibariyle Türkiye’de satışa sunuluyor!

2007 yılının Bestseller listesinden inmeyen ve en çok satış hızına sahip kitap ünvanını kazanan “The Secret” adlı kitap 3 Nisan itibari ile Türk okuyucularıyla buluşuyor.

Piyasaya çıktığından beri tüm dünyayı etkisi altına alan “The Secret” satış rekorları kırmaya devam ediyor. Yazar Rhonda Byrne, yaşamını mucizevi şekilde değiştiren hayatın sırrını keşfetmesiyle yazdığı “The Secret” adlı kitabı bütün dünyayla paylaşıyor. Kitapta yazarın deneyimlerinin yanı sıra kitap sayesinde hayatları değişenlerin gerçek hikayelerini de bulacaksınız.

Kitabın yazarı dünyaca ünlü programcılar Larry King ve Oprah Winfrey’in showlarına birkaç kez konuk olarak kitabı izleyicilerle paylaştı. “The Secret” New York Times, Wall Setreet Journal, Denver Post, San Francisco Chronicle, Publishers Weekly, Los Angeles Times ve Amazon.com’da Bestseller olarak satılıyor.

“The Secret” 3 Nisan 2007 itibariyle tüm kitapçılarda sizleri bekliyor. Hayatın sırrını keşfetmek istiyorsanız “The Secret” ı okumanızı öneriyoruz…

İçinizdeki keşfedilmemiş gücü keşfetmeye başlayacağınız ve bu keşifle hayatınızdaki her anın tadını çıkardığınız bir hayat sürmeniz dileğiyle…

"Bu kitap size ithaf edilmiştir: “The Secret” size sevgiyi getirebilir ve var oluşunuzun keyfini sürmenizi sağlayabilir. Temennim sizin için ve dünya için budur.” Rhonda Byrne.
“Sır tüm olmuşların, olanların ve olacakların cevabıdır." Ralph Waldo Emerson-Filozof
"Bu sırrın ne olduğunu söyleyemem.Tek söyleyebildiğim varolduğu." Alexander Graham Bell-Telefonun Mucidi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT