Tüm Zamanlar, Yeni `Nacar Bayan Koleksiyonu` ile Daha Güzel

Alışveriş Alışveriş Tüm Zamanlar, Yeni `Nacar Bayan Koleksiyonu` ile Daha Güzel

Tarihler: 15 Ekim 2007 Pazartesi ~ 19 Ekim 2007 Cuma

Firma: Nacar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2007 ~ Eki 19, 2007
TÜM ZAMANLAR, YENİ “NACAR BAYAN KOLEKSİYONU” İLE DAHA GÜZEL…

Nacar’ ın özel olarak koleksiyonuna kattığı bu model ile artık zamanlar daha güzel, daha şık… Şık bir aksesuar olmasının yanı sıra kalbinizin atışlarını ifade eden üzerindeki taşlarıyla bu sefer sevgilinizin kalbini kesin kazanacaksınız.

Bu model şık, zarif ama kendine güvenen bayanları ifade ediyor. Mineral kristal cam, altın kaplama kasa, bilezik ve 3 atm su basıncına dayanıklı olan bu model şehir yaşamının şıklığını vurguluyor. Bu yeni Nacar Koleksiyonu ile sevdiğiniz kişiye hem gece hem gündüz rahatlıkla kullanabileceği bir saat hediye etmiş olacaksınız.

Türkiye temsilciliği Konyalı Saat tarafından yürütülen Nacar Saatleri kendine özgü ve modern çizgileri ile Türkiye’de seçkin bir yere sahip. Nacar’ ın birbirinden çarpıcı saat koleksiyonuna, Konyalı Saat mağazaları ve tüm seçkin saat mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Sizi sevdiğinize her an hatırlatacak bu şık, modern çizgileri taşıyan Nacar Saatlerini tüm Konyalı Saat ve seçkin saat mağazalarında bulabilirsiniz.

Satış Fiyatı : 234 YTL
Nacar Türkiye Distribütörü: Konyalı Saat
Tel: 0212 494 32 32

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT