Turizmde Piriveta Devri Başladı

Alışveriş Alışveriş Turizmde Piriveta Devri Başladı

Tarihler: 03 Kasım 2010 Çarşamba ~ 03 Aralık 2010 Cuma

Firma: Piriveta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2010 ~ Ara 3, 2010

Türkiye’nin ilk ve tek üyelere özel indirimli turizm fırsatları kulübü Piriveta, gezmeyi ve eğlenceyi sevenlerin yanında. “Eğlenmeyi öğret hayata!” sloganıyla online olan Piriveta, sayıları yalnızca iki hafta içinde 50.000’e ulaşan üyelerini Türkiye’den ve dünyadan cazip turizm fırsatlarıyla buluşturuyor. Piriveta’nın hedefi 2010 yılı sonuna kadar 200.000, 2011 yılı sonuna kadar ise toplam 500.000 üyeye ulaşmak.

İnternet her alanda fırsatlar sunmaya devam ediyor. Dijital dünyanın en yeni ve dikkat çeken projelerinden biri de “Türkiye’nin ilk ve tek üyelere özel indirimli turizm fırsatları kulübü” Piriveta! “Eğlenmeyi öğret hayata!” sloganıyla online olan siteye www.piriveta.com adresi üzerinden ulaşılıyor.

Piriveta’nın son dönemde oldukça popüler olan online fırsat kulüplerinden farkı, yalnızca turistik tesisler ve tur şirketleri tarafından sunulan turizm hizmetlerine odaklanması. Dünyada başarılı örnekleri bulunmasına karşın, Piriveta turizme özel fırsatlar sunan Türkiye’deki ilk proje olarak öne çıkıyor. Sitede seçkin otellerde konaklama, yurtiçi ve yurtdışı geziler ile daha pek çok fırsat yalnızca Piriveta üyelerine özel indirimli fiyatlarla sunuluyor. Böylece tüketiciler, tesislerden ve turizm ofislerinden tek başlarına elde edemeyecekleri fiyatlarla turistik fırsatlara ulaşabiliyor.

Piriveta Genel Müdürü Okan Barlas, bu yenilikçi proje hakkında “Türkiye’de her yaştan insanlar, online fırsat kulüplerinin sunduğu hizmetleri çok verimli bir şekilde değerlendiriyor. Biz burada niş hizmetler sunmanın önemini fark ettik ve uzmanlık alanımız olan turizm konusuna odaklandık. Yeni deneyimlere açık, seyahat etmeyi seven ve internet kullanan genç ve dinamik nüfusa reddedemeyecekleri fırsatlar sunuyoruz. İndirimli turizm fırsatları sunduğumuz için, ülke insanının turistik faaliyetlerini yoğunlaştırmalarını sağlayacağız. Böylece ülke turizmini de hareketlendireceğimize inanıyoruz. Piriveta sunduğu fırsatlar ve vizyonla, Türk turizmi için önemli bir olanak yaratacak,” şeklinde konuştu.

Rakamlarla Piriveta
250.000 TL başlangıç yatırımıyla hayata geçirilen Piriveta projesinin 2 yıl içerisinde gerçekleştirilecek 3 milyon dolar tutarında yatırımla sürdürülmesi planlanıyor. Faaliyete geçmesinin ardından yalnızca iki hafta içinde 50.000 üyeye ulaşan Piriveta, 2010 yılı sonuna kadar 200.000, 2011 yılı sonuna kadar ise toplam 500.000 üye sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Turizm Sektörüne Taze Kan
Piriveta, turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelere, hizmetlerini pazarlayabilecekleri farklı bir internet platformu sunuyor. Yani, turizm sektörüne farklı bir boyut kazandırmak üzere hayata geçirilmiş bu projede, Piriveta üyelerinin yanı sıra turizm işletmeleri de kazanıyor.

Özellikle turizm hizmetlerini tüketme eğilimdeki kişilerin oluşturduğu üye profili ile Piriveta, turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için mükemmel bir hedef kitleyi barındırıyor. Site, özellikle “ölü sezon” diye tabir edilen dönemlerde tesislerin atıl kapasitesini değerlendirme fırsatı sunuyor. Ayrıca, önceden rezervasyonu da özendiriyor ve böylece işletmelerin önünü görebilmesini sağlıyor. Piriveta aracılığıyla hizmet sunan işletmeler bir tek gelir kazanmakla kalıyor, aynı zamanda yeni müşterilerin işletmelerini ve hizmetlerini tanımasını sağlıyor.

Piriveta Nasıl Çalışıyor?
Piriveta’nın sunduğu fırsatlar web sitesi üzerinde ve üyelere gönderilen e-postalar aracılığıyla duyuruluyor. Piriveta’daki fırsatların her biri yalnızca belirli bir süre için satışta oluyor. Bu süre içerisinde fırsat belirli sayıda Piriveta üyesinin satın almasıyla birlikte gerçekleşiyor. Eğer fırsat yeterli sayıda üye tarafından satın alınmaz ve gerçekleşmezse, bir ücret talep edilmiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT