Türk Kadını Temizlikte Arap Sabunu´ndan Vazgeçmiyor

Alışveriş Alışveriş Türk Kadını Temizlikte Arap Sabunu´ndan Vazgeçmiyor

Tarihler: 26 Ocak 2011 Çarşamba ~ 26 Şubat 2011 Cumartesi

Firma: ABC Matik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2011 ~ Şub 26, 2011

Anneden kızına geçen, kuşaklar boyu kullanılan geleneksel arap sabunu; ABC ile çok daha kolay kullanılabilen sıvı formda…

Kuşaklar boyu kullanılan arap sabunu, Türkiye’de ev kadınları için temizlik deyince yıllardır akla gelen ilk ürün. Arap sabunun çok daha kolay kullanımı amacıyla ABC Arap Sabunu sıvı formu ile tüketicilerin hizmetinde. Günümüzde her türlü temizlikte güvenle kullanılan, tamamen doğal arap sabunu kullanım kolaylığı sayesinde suda eritmeye gerek kalmaksızın kullanılabiliyor. Güçlü temizleme ve parlatma özelliği ile ABC Sıvı Arap Sabunu diğer temizlik ürünlerinden çok farklı.

ABC Sıvı Arap Sabunu’nun parke ve tüm ahşap yüzeylerde, halı, kanepe ve koltuklarda, mutfak banyolarda, duvar ve tezgah temizliğinde etkin bir güce sahip olduğunu vurgulayan Pazarlama Müdürü Selen Dülgeroğlu, “Parkeler ABC Arap Sabunu sayesinde derinlemesine temizlenirken, aynı zamanda besleniyor ve cilalanmışcasına parlıyor. Doğal formülü ile halı ve koltukların rengini soldurmadan mükemmel bir temizlik sağlıyor.” dedi.

ABC Sıvı Arap Sabunu içerdiği gliserin sayesinde, elleri yıpratmama özelliği ile ev kadınlarının vazgeçilmezi olma özelliğini bulaşıkta ve yağ lekelerinin çıkartılmasında da gösteriyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT