Türk markasının büyük başarısı: Bil`s tüm dünyada satışa sunuluyor!

Alışveriş Alışveriş Türk markasının büyük başarısı: Bil`s tüm dünyada satışa sunuluyor!

Tarihler: 08 Ekim 2009 Perşembe ~ 08 Kasım 2009 Pazar

Firma: Bil’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2009 ~ Kas 8, 2009
Türk markasının büyük başarısı: Bil’s tüm dünyada satışa sunuluyor!
Bil’s tarafından Fred Perry için tasarlanan gömlekler tam 23 ülkede birden satışa sunuldu...

Türkiye’de beyaz gömleğin öncüsü olan Bil’s, ünlü marka Fred Perry ile ortak bir koleksiyon hazırlayarak büyük bir başarıya imza attı. Bu sene 100. yılını kutlayan Fred Perry için Bil’s tarafından üretilen gömlekler Türkiye’deki Bilstore’ların yanı sıra dünyadaki tüm Fred Perry mağazalarında da satışa sunuluyor. Böylece ilk defa bir Türk markası 23 ülkede birden aynı anda satışa sunulmuş oluyor.

Dünyaca ünlü bir markayla “ortak etiket” prensibiyle tasarım yapan ilk Türk marka olan Bil’s, Fred Perry ile yepyeni bir başlangıç yapmış oldu. Fred Perry daha önce sadece Comme des Garçons, Vespa gibi dünya markalarıyla işbirliği yapmıştı.

Fred Perry stiline Bil’s dokunuşu...
Koleksiyonun hazırlanmasına kadar geçen uzun hazırlık sürecinde, Bil’s adına onlarca değişik model tasarlandı. İngiltere’de Fred Perry ile birlikte bu tasarımlar arasından 3 kadın ve 3 erkek modeli seçildi.

Şu anda tüm Bilstore’ların yanı sıra dünyadaki tüm Fred Perry mağazalarında satışa sunulan koleksiyonun tasarımcıları ise Alex Akimoğlu, Başak Dizer Fransez ve Deniz Yeğin.

Fred Perry ile bundan sonra her sezon farklı projeler için çalışmalarını sürdüren Bil’s’in Türkiye’de bir ilk olan bu çok özel koleksiyonunu kaçırmayın. Gardrobunuza bir “koleksiyoner parçası” ekleyin!

Fred Perry Shop İstinye Park
Bilstore Nişantaşı
Bilstore Kanyon
Bilstore Tünel
Bilstore Erenköy


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT