Türk Telekom ile Ev Telefonu Üzerinden Acil Sağlık Hizmeti

Alışveriş Alışveriş Türk Telekom ile Ev Telefonu Üzerinden Acil Sağlık Hizmeti

Tarihler: 04 Kasım 2010 Perşembe ~ 04 Aralık 2010 Cumartesi

Firma: Türk Telekom

Telefon: 444 1 444

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2010 ~ Ara 4, 2010

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, ev telefonu kullanıcılarına yeni Acıbadem Mobil Acil Sağlık Paketi hizmetini sunmaya başlıyor. Paket, Türk Telekom sabit hat müşterilerine ücretsiz tıbbı danışma ve ambulans servisleri, yaşanan sağlık sorununa göre uygun teknolojiye ve hizmet kalitesine sahip hastanelere yönlendirme, aile üyeleri için 7.500 TL tutarında acil durum sağlık sigortası ve Acıbadem sigorta indirimlerinden faydalanma gibi çok sayıda avantajlı ve kaliteli sağlık hizmeti sunuyor. Türk Telekom’un yeni hizmetinden bireysel müşteriler ve ailelerinden üç üye, toplam dört kişi yararlanabiliyor.

Bir Yıl Boyunca Ücretsiz Tıbbi Danışma ve Ambulans Hizmeti

Acıbadem Mobil Acil Sağlık Paketi ev telefonu üzerinden 7 gün 24 saat tıbbi danışma hizmeti sağlıyor. Paketten yararlanan Türk Telekom müşterileri sağlıkla ilgili birçok sorularının cevabını Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri’nin deneyimli doktorlarına yönelterek alabiliyorlar. Bu hizmet kapsamında en yakın nöbetçi eczane bilgilerine de ulaşılabiliyor.

Tam donanımlı ambulans hizmeti de Acıbadem Mobil Sağlık Paketi kapsamında bulunuyor. Türk Telekom müşterileri ve aileleri, tam donanımlı ambulans hizmetinden bir yıl boyunca acil durumlarda ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar. Acıbadem Mobil Acil Sağlık Paketi kapsamındaki ambulanslar, içinde hekim, paramedik ve ilkyardım eğitimi almış sürücüsü ile uluslararası standartlarla donatılmış, yoğun bakım donanımlı olarak hizmet veriliyor. Acil ihtiyaç duyulan, operasyonlar sırasında kullanılan ilaç ve sarf malzemeleri de paket kapsamında yer alıyor.

Ayda Tüm Vergiler Dahil 5 TL Karşılığında Bu Hizmeti Alanlara 7500 TL Tutarında Acil Sağlık Sigortası
Türk Telekom müşterilerine özel olarak sunulan ve aynı evde yaşayan 4 aile üyesini kapsayan Acıbadem Mobil Acil Sağlık Paketi, bir yıl boyunca acil durumlarda Türkiye’deki tüm özel hastanelerde geçerli olacak 7.500 TL teminatlı acil sağlık sigortasını da hediye ediyor. Acil Durum Sağlık sigortası kapsamında, Türk Telekom bireysel müşterilerinin ameliyat, hastane-tedavi, oda&yemek ve yoğun bakım masrafları, 7.500 TL’ye kadar özel şartlar dahilinde Acıbadem Sigorta tarafından karşılanıyor.

Türk Telekom müşterilerine özel sunulan bu paket ile Acıbadem Sigorta’nın anlaşmalı kurumlarında geçerli indirimlerden yararlanmak mümkün.

Piyasa değeri yaklaşık 400 TL olan Acıbadem Mobil Acil Sağlık paketi Türk Telekom müşterilerine, tüm vergiler dahil ayda sadece 5 TL karşılığında sunuluyor. Paketten yararlanmak için Türk Telekom bireysel müşterisi olmak ve mevcut ev telefonunu 12 ay daha kullanmaya devam etmek yeterli. Acıbadem Mobil Acil Sağlık Paketi hizmetinden yararlanmak ya da hizmet hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 1 444 Türk Telekom Çağrı Merkezi, Türk Telekom Bayi ve Ofisleri ya da 444 0 TIP Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri’ne başvurulabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT