Türk Telekom ve Ttnet'ten: Kazanmakmak

Alışveriş Alışveriş Türk Telekom ve Ttnet'ten: Kazanmakmak

Tarihler: 10 Ocak 2012 Salı ~ 24 Şubat 2012 Cuma

Firma: Türk Telekom ve Ttnet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2012 ~ Şub 24, 2012

Türk Telekom ve TTNET’ten ev ve araba kazandıran program: KAZANMAKMAK

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom ve Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi olan TTNET işbirliği ile kurulan ve müşterilerine puan kazandırarak birçok hediye ve indirim ayrıcalıkları sunan KAZANMAKMAK programı yeni üyelerini büyük çekiliş kampanyası ile karşılıyor. 24 Şubat’a kadar programa kayıt yaptıran Türk Telekom ve TTNET müşterileri arasında düzenlenecek çekilişle 1 kişi Sinpaş Bosphorus City’den 2+1 daire, 3 kişi BMW 316i Comfort otomobil, 10 Kişi Samsung 40’’ 3D LED TV, 10 Kişi Motorola XOOM kazanma şansı yakalayacak.

Türk Telekom ve TTNET müşterileri, ayrıcalıklar kulübü KAZANMAKMAK üyesi olarak, Türk Telekom ve TTNET’ten yapacakları birçok işlemden kazanacakları KAZAN PUAN’ları Türk Telekom ve TTNET ürünleri ve anlaşmalı firmalardan hediye çekleri alarak kullanabilecekler. KAZANMAKMAK’a 14 Şubat 2012’ye kadar kayıt olanlar 10 kat fazla KAZAN puan (500 KAZAN Puan) elde edecek.

Türk Telekom ve TTNET’in el ele vererek müşterilerine çeşitli avantajlar sunmak için kurdukları ayrıcalıklar kulübü KAZANMAKMAK’a www.kazanmakmak.com.tr internet sitesinden başvurulabiliyor. 14 Şubat 2012’ye kadar programa kayıt yaptıran müşteriler, hoş geldin kampanyası kapsamında 1 ay süreyle geçerli olacak her yöne 100 dakika ücretsiz konuşma hakkı kazanacak. Aynı dönemde programa kayıt yaptıran ilk 10 bin müşteri TTNET Müzik’ten 100 şarkı indirme hakkı, ilk 10 bin AVEA müşterisi ise AVEA’dan AVEA Lig Paketi kazanacak.

Detaylı bilgi için:
www.kazanmakmak.com.tr
http://www.facebook.com/Kazanmakmak
http://www.twitter.com/Kazanmakmak
KAZANMAKMAK Müşteri Hizmetleri Hattı 0800 500 1 500

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT