Turkcell Aboneleri’ne Köprü Trafiği Çilesi Yok!

Alışveriş Alışveriş Turkcell Aboneleri’ne Köprü Trafiği Çilesi Yok!

Tarihler: 23 Haziran 2008 Pazartesi ~ 28 Haziran 2008 Cumartesi

Firma: KoPilot

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2008 ~ Haz 28, 2008
Turkcell Aboneleri’ne Köprü Trafiği Çilesi Yok!
Turkcell, Boğaziçi Köprüsü ile FSM Köprülerine özel yol bilgisi hizmeti başlattı. Abone olan herkese, sabah 08.00 ile akşam 17.30 saatlerinde Boğaziçi ve FSM köprülerindeki trafik bilgisi SMS ile gönderilecek.

Her geçen gün artan trafik sorunu, İstanbul’da yaşayanları yeni arayışlara yönlendiriyor. Özellikle İstanbul Boğazı üzerindeki iki köprüde yaşanan yoğun trafiğe çare olması için düşünülen SMS servisi ile yol bilgilendirme sistemi, sürücüleri biraz olsun rahatlatacak. Turkcell’in alt yapı sağlayıcı firması KoPilot tarafından hazırlanan bu hizmeti almak isteyen abonelerine sabah 08.00 ile akşam 17.30 saatlerinde iki adet SMS yollayarak köprülerin trafik durumunu aktaracak. SMS almak istedikleri saatleri değiştirmek isteyen kullanıcıların, 757 12 34’ü arayarak müşteri temsilcisine bildirmeleri yeterli olacak.

Turkcell Abonelerinin Köprü Geçişi Rahatlayacak…
Turkcell kullanıcılarının ABONE KOPRU yazıp 3520’ye mesaj göndererek başlatabilecekleri hizmette, günde 2 kez gönderilen köprü trafiği bilgisiyle sürücüler açık köprüye yönlendirilecek. Örneğin, Asy-Avr: 1.Köprü Altunizade’deki kaza nedeniyle çok yoğun. 2.Köprüde trafik akıcı, Avr-Asy: 1.Köprü çok yoğun, yoğunluk Zincirlikuyu’da başlıyor; 2.Köprüde trafik akıcı şeklinde gelecek bir mesaj, sürücüyü açık güzergaha yönlendirecek. Bu hizmet Turkcell faturalı hatlar için aylık 40 SMS, kontörlü hatlar için aylık 80 Kontör olarak ücretlendirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT