Turkcell Superonline`dan `Avantajlı Konuşma Kampanyası`

Alışveriş Alışveriş Turkcell Superonline`dan `Avantajlı Konuşma Kampanyası`

Tarihler: 19 Ağustos 2011 Cuma ~ 19 Eylül 2011 Pazartesi

Firma: Turkcell Superonline

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2011 ~ Eyl 19, 2011

Turkcell Superonline’ın, fiber internette sağladığı benzersiz deneyim, sabit telefon hizmetlerinde de “Avantajlı Konuşma Kampanyası” ile devam ediyor. Kampanya kapsamında, sabit telefon numarasını Turkcell Superonline’a taşıyan müşteriler, Standart Paket’te, ayda 14,99 TL’ye her yöne 300 dakika konuşuyor. Üstelik Dect telefon hediyesiyle birlikte!

Türkiye’nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, tüketicilerin konuşma alışkanlıklarına göre farklı paketlerden oluşan yeni bir kampanya başlattı: “Avantajlı Konuşma Kampanyası”.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin mevcut sabit telefonlarını Turkcell Superonline’a taşımaları yeterli olacak. Numarasını Turkcell Superonline’a taşıyacak yeni müşteriler, kampanya kapsamında yüzde 45’e varan avantajlı fiyatlarla her yöne konuşma imkanından yararlanacaklar.

Turkcell Superonline’a numaralarını taşıyarak Standart Konuşma Paketi’ni seçen müşteriler, tüm vergiler dahil, ayda 14,99 TL’ye her yöne 300 dakika konuşuyorlar. Standart Paket müşterilerine, çok şık ve teknolojik bir kablosuz telefon olan Gigaset AS180 de hediye ediliyor. Paket kapsamındaki dakikalar bittikten sonra ücretlendirme, tüm vergiler dahil, her yöne dakikası 7,3 Kuruş olarak yapılıyor. Böylece paketi aşan konuşmalarda da yüzde 50’ye varan bir avantaj sunuluyor.

Standart Paket dışında müşterilerin farklı konuşma ihtiyaçlarına uygun “Mini” ve “Maksi” konuşma paket seçenekleri de var. 24 ay taahhütlü her yöne konuşma paketleri; şehir içi, şehirlerarası, uluslararası 1. kademe PSTN (pek çok Avrupa ülkesi, ABD, Rusya dahil olmak üzere), yurtiçi GSM ve diğer operatör aramalarını ve diledikleri zaman kullanabilecekleri 20 Mbps fiber internet kullanımını kapsıyor.

Numarasını taşıyanların Turkcell Superonline Fiber İnterneti de hazır...
“Avantajlı Konuşma” kampanyasından yararlanan tüm müşterilere, Turkcell Superonline’ın 20 Mbps Fiber İnternet hizmeti de ihtiyaçları olduğu anda kullanımlarına hazır olarak sunuluyor. Müşterilerin, diledikleri zaman kullanabilecekleri fiber internet hizmeti, kullanım miktarına göre ücretlendiriliyor.

Mevcut SuperNumara sahipleri de cihaz kampanyasından yararlanabiliyor
08 Ağustos – 31 Ekim 2011 tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan, sadece numarasını taşıyan yeni müşteriler değil, Turkcell Superonline’dan SuperNumara alarak numara tahsisi yapan yeni müşteriler de yararlanabiliyor. Yeni SuperNumara kullanıcıları, tercih ettikleri dakika paketine ek olarak ayda 2 TL ödeyerek kampanyadan yararlanabiliyorlar.

“Avantajlı Konuşma” kampanyası ve katılım koşulları ile ilgili detaylı bilgiye, 0850 222 0 222 numaralı Müşteri Hizmetleri’nden ya da www.turkcellsuperonline.net adresinden ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT