Turkcell’den Sim Kartlı İki Yeni HP Notebook

Alışveriş Alışveriş Turkcell’den Sim Kartlı İki Yeni HP Notebook

Tarihler: 05 Ocak 2010 Salı ~ 05 Şubat 2010 Cuma

Firma: Turkcell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 5, 2010 ~ Şub 5, 2010

Turkcell SIM kartlı HP notebook’lar; HP Pavilion dm1 ve HP Pavilion dm3, Turkcell 3G hızıyla her zaman, her yerde internete bağlantı sunuyor

İçindeki Turkcell sim kartı ile Turkcell kapsama alanı içerisindeki her yerden internet bağlantısı sağlayan 3G notebook’lar, Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’den müşterilerine çok özel tekliflerle sunuluyor.

HP Pavilion dm1 notebook; aylık 1 GB internet kullanım hakkıyla birlikte 24 ay X 85 TL’ye, 4 GB internetiyle birlikte ise 24 ay X 95 TL’ye, bulunduğu her yerden hayata bağlanmak isteyen Turkcell’lilere, küçük ve şık bir pakette muhteşem eğlence fırsatı sunuyor. Enerji tasarruflu, cıvasız, arkadan aydınlatmalı LED ekran özelliğine sahip olan HP Pavillon dm1 dizüstü bilgisayar, kullanım süresince ve sonrasında gezegene zarar vermeyen bir özelliğe de sahip. 11,6 inç`lik HP Pavilion dm1 Dizüstü Bilgisayarı, boyut, ağırlık ve performans arasında en ideal denge için 1,5 kg`dan daha hafif ve sadece 19,8 mm kalınlığında, Ayrıca 10 saate kadar çalışmaya ve oyun oynamaya yetecek pil ömrü sağlıyor.

HP Pavilion dm3 notebook ise aylık 1 GB internetle 24 ay X 109 TL’ye, aylık 4 GB internetle 24 ay X 119 TL’ye satışa sunuluyor. Sevdiklerinizi yanınızdan ayırmayan; VGA web kamerası ve WLAN kablosuz bağlantısıyla şehrin veya dünyanın öbür ucunda bile iletişimi sağlayan HP Pavilion dm3 notebook’la hem çalışmak , hem eğlenmek mümkün. HP Pavilion dm3 Dizüstü Bilgisayar, bilgisayarın yerleşik web kamerası yoluyla kullanıcılarının iletişimini canlı tutmaları, fotoğraf ve videoları hızlı ve kolay şekilde düzenlemeleri ve gelişmiş müzik modülüyle en sevdikleri müziklerin tadını çıkarmaları için HP MediaSmart 3.0 yazılımıyla birlikte geliyor. HP Pavilion dm3 dizüstü bilgisayarın HD LED paneli enerji tasarrufu sağlar ve cıvasızdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT