Türkiye ‘de Yılın Gıda Markası : PENGUEN

Alışveriş Alışveriş Türkiye ‘de Yılın Gıda Markası : PENGUEN

Tarihler: 14 Nisan 2008 Pazartesi ~ 18 Nisan 2008 Cuma

Firma: Penguen Gıda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2008 ~ Nis 18, 2008
Türkiye ‘de Yılın Gıda Markası : PENGUEN
Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Tüketiciyle Dost Altın Kalite Zirvesi kapsamında, “Yılın Gıda Markası” kategorisinde “Tüketiciyle Dost Altın Kalite Ödülü”ne Penguen Gıda layık görüldü.

İstanbul, 17 Mart 2008 - Penguen Gıda, bilinçli tüketiciler ve Fikri Mühim’ler tarafından dereceye girerek Tüketici Raporu Dergisi ve 9. TDAK Seçici Komitesi değerlendirmeleri sonucu, Türk tüketicisinin hayatında en çok yer tutan 20 sektör arasında “Yılın Gıda Markası” kategorisinde, 15 Mart Dünya Tüketiciler Gününde Tüketiciyle Dost Altın Kalite Ödülü’nü aldı.

Sahnede Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın tarafından takdim edilen ödülü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Penguen Gıda Genel Müdürü Aykan Sözüçetin, tüketicilerin gösterdiği teveccühden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başladı. “Penguen, 12 yıldır Türkiye piyasasında var olan 18 yıllık çok genç bir firma. Bizim kendimizi farklı gördüğümüze inandığımız nokta, sürekli tüketicilerimizi dinliyor ve onların beklentilerini yerine getiriyor olmamızdır” şeklindeki sözlerle konuşmasına devam eden Sözüçetin, bu ödülün bir raslantı olmadığına, temelinde AR-GE ve “tüketici odaklı” olmanın yattığına dikkat çekti. Aldığı ödülle ilgili olarak Penguen Gıda’nın geçmişindeki bazı deneyimlere ilişkin örnekler de veren Sözüçetin “PENGUEN, her zaman ilklerin firması olmuştur, olmaya da devam edecektir. En büyük desteğimiz tüketicilerimizdir. Bizim tek yaptığımız onlarla yakın ilişkiler içerisinde olmak, onları dinlemek, onların arzu ve isteklerini gerçekleştirmek ve en önemlisi onların gelecekteki ihtiyaçlarını bugünden öngörebilmektir. Aslında bu ödül tüketici beklentilerine uygun olarak gerçekleştirmekte olduğumuz DEĞİŞİM’e verilmiştir. Önümüzdeki aylarda yine tüketicimizin beklentilerine uygun yeni ürünler çıkarmaya devam ettiğimizde de aynı beğenileri şimdiden duyar gibiyim. Biz bu noktada kendimizi rakiplerimizden çok farklı bir noktada konumlandırıyoruz. Tüm bilinçli tüketicilerimize, Fikri Mühimlere ve bizi bu ödülle buluşturan Tüketici Raporu Dergisi’ne, TDAK Seçici Komitesi’nin değerli üyelerine gerçekleştirdikleri bu anlamlı ödül töreni için bir kez daha teşekkür ederim.” dedi.

Avrupa standartlarını ülkemize ilk getiren firma olma özelliğini de çeşitli kulvarlara taşıyan Penguen Gıda, kendi sektöründe ülkemizi ISO9000 yönetim standardı ve BRC ‘A’ En Üst Düzey Kalite Üretim ve Hijyen standartları ile tanıştırdı. Konserve ürünleri ilk kez sağlıklı cam kavanozda sunan Penguen, şimdi de Avrupa Ambalaj Standardı’nı da ülkemize getirerek tüketicilerini memnun etmeyi başardı. Penguen, Türkiye pazarında kendi markasıyla sadece 12 yıldan bu yana var olmasına rağmen, kalite ve hijyen ilkesinden ödün vermeyen kararlı çalışmaları sayesinde, AC Nielsen 2007 verilerine göre, reçel kategorisinde Türkiye`nin en çok tercih ettiği marka oldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT