Türkiye`nin Elektronik Merkezi EP:Cneter`dan 2. El Bilgisayarda Büyük Fırsat

Alışveriş Alışveriş Türkiye`nin Elektronik Merkezi EP:Cneter`dan 2. El Bilgisayarda Büyük Fırsat

Tarihler: 13 Mart 2006 Pazartesi ~ 15 Mart 2006 Çarşamba

Firma: EP:Center

Adres: Cevahir Alışveriş Merkezi, Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2006 ~ Mar 15, 2006
TÜRKİYE’NİN ELEKTRONİK MERKEZİ EP:CENTER’DAN 2.EL BİLGİSAYARDA BÜYÜK FIRSAT

Avrupa’nın en büyük elektronik mağaza zincirlerinden biri olan EP Center, 2. el bilgisayar kampanyası ile tüketiciye cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor.
İstanbul Cevahir Merkezi’ndeki 2500m2’lik dev mağazasında elektirik ve elektronik ile ilgili tüm ürünleri tek elden tüketiciye sunan EP: Center; avantajlı kampanyaları ile fark yaratıyor.

EP: Center, Bilgisayar Hastanesi ile işbirliği içinde yürüttüğü 2. el PC ve notebook kapmanyasında, getirilen 2. el bilgisayarlar karşılığında 500 Usd’ye kadar tüm ürünlerinde indirimli fiyatlar sağlıyor.

2. el bilgisayar kampanyasının şartları ise, 2. el PC veya bilgisayarın çalışır durumda teslim edilmesi ve servis tarafından belirlenen fiyat üzerinden geri alınarak, bu tutar karşılığında EP: Center’dan her türlü ürünün alınabilmesi…

Elektronikten beyaz eşyaya, kişisel bakım ürünlerinden dijtal ürünlere sahip olduğu ürün çeşitliliği ile Türkiye’nin en kapsamlı elektronik mağazası olan EP:Center’da özel günler ve kampanyalarla ilgili yenilikler devam edecek.

EP:Center Hakkında:
ElectronicPartner, merkezi Düsseldorf’da bulunan, Avrupa’nın önde gelen elektronik mağazalar zinciridir. EP’nin ürün grubu, · Ses ve görüntü elektroniği ürünleri:TV, Video, Hifi, Audio, CD, Kaset, DVD vb.. · Telekomünikasyon ürünleri: Telefon, fax, cep telefonu v.b · Bilişim ürünleri: PC / Multimedia ile beyaz eşya ürünleri ve aksesuarlarından oluşmaktadır. ElectronicPartner, gruba bağlı olan ve Avrupa’nın farklı bölgelerine yayılan 1.500 – 2.500 m2 büyüklülüğündeki toplam 100 mağazası ile elektrik / elektronik ürünler perakende pazarında önemli bir yere sahiptir. Öte yandan, büyük miktarda satın alma yapması nedeniyle tüketiciye zengin çeşit ve uygun fiyatlar sunabilmektedir. EP:Center’ın 2500 m2 büyüklüğündeki ilk mağazası İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nde.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT