Türkiye`nin En Büyük Yatak Üreticisi İstikbal`den Uyku Sorununa Bio Çare

Alışveriş Alışveriş Türkiye`nin En Büyük Yatak Üreticisi İstikbal`den Uyku Sorununa Bio Çare

Tarihler: 09 Haziran 2008 Pazartesi ~ 12 Haziran 2008 Perşembe

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2008 ~ Haz 12, 2008
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK YATAK ÜRETİCİSİ İSTİKBAL’DEN UYKU SORUNUNA BİO ÇARE
Günümüz teknolojilerinin yansıması olarak kabul edilen ve insan sağlığını ciddi oranda tehdit eden “elektromanyetik kirliliğe” çare olarak İstikbal tarafından geliştirilen Biocare kumaş ilk kez İstikbal Biotech ürünleri ile tüketiciye ulaşıyor. Biocare kumaş günlük hayatta kullanılan elektronik cihazlardan yayılan non-iyonize radyasyonu yüzde 98,5 oranında engelliyor.

İstikbal tarafından geliştirilen ve günlük hayatta kullanılan televizyon, bilgisayar, cep telefonu, mikrodalga fırın gibi elektronik cihazlardan yayılan non-iyonize radyasyonu yüzde 98,5 oranında engelleyen Biocare kumaş İstikbal ürünleri ile evlere giriyor. Biocare kumaş ilk etapta Biotech teknolojisi ile üretilen yatak, yorgan, alez ve yastık ile tüketiciye ulaşıyor. Türkiye’nin öncü mobilya firması İstikbal ve Boyteks Tekstil A.Ş. araştırma ve geliştirme ekiplerinin yaklaşık bir yıl sürdürdüğü çalışma ile geliştirelen Biocare kumaş nano teknolojik iplikler kullanılarak, özel bir örgü sistemi ve geometri ile üretildi. Biocare kumaş kullanılarak Biotech teknolojisi ile üretilen yatak ve uyku setleri, kumaşın özelliği sayesinde birer manyetik bariyer görevi üstleniyor ve kapladığı alanın içine elektromanyetik dalgaların girmesini engelliyor.

Biotech yataklar manyetik bariyer özelliğinin yanı sıra anti-statik ve topraklama özellikleri ile de dikkat çekiyor. Yatağın dört köşesinde topraklama hattına bağlı bulunan çıt çıtlar sayesinde anti-statik özelliğe sahip kumaş, vücuttan aldığı statik elektriği deşarj edebiliyor. Yatak bu özelliği ile statik elektriğe bağlı uyku bozukluklarının da önüne geçmeyi hedefliyor.

Biotech yatakların tek kişilik modelleri KDV dahil 386-458 YTL, çift kişilik yatakları ise 783- 934 YTL arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor.
Uyku Teknolojisinde Manyetik Bariyer Biotech teknolojisi ile üretilen Biomagic ve Biostar isimli yataklar, manyetik bariyer ve anti-statik özelliklerinin yanı sıra anti-bakteriyel yapısı ile vücudu hastalıklara karşı da koruyor. Hiçbir kimyasal madde kullanılmadan üretilen doğa dostu kumaşın anti-bakteriyel özelliği, kumaşın yapısında bulunan gümüş iplikleri ile sağlanıyor. Kumaş bu özelliği ile bakterilerden kaynaklanan kötü kokunun da önüne geçiyor.

Uyuyan kişinin vücut sıcaklığına duyarlı termal yapısı ile Biotech yataklar, yüksek hava geçirgenliği ile serinlik hissi vererek konforlu bir uyku sağlıyor. Flaret özellik ise yatakların her hangi bir tehlikede alev almasını engelliyor. Biotech yataklar farklı ihtiyaçlara cevap vermek amacıyla storex ve cosifleks olmak üzere iki ayrı yay sistemi ile tüketicinin beğenisine sunuluyor. İstikbal önümüzdeki dönemde elektro-manyetik kirliliğin çocuklar üzerindeki etkisini engellemek amacıyla Biotech teknolojisini bebek ve çocuk ürünlerine de uyarlamaya hazırlanıyor.

Biocare kumaş ve Biotech teknolojisi ile üretilen yatakların özellikleri TÜBİTAK UEKAE, TÜBİTAK BUTAL, Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği, Fatih Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı, İngiliz SATRA Technology Center, HOHENSTEIN, ITS, SGS, ESİM gibi ulusal ve uluslararası kuruluşlar tarafından da test edildi.
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT