Türkiye`nin İlk Online Vitamin Mağazası

Alışveriş Alışveriş Türkiye`nin İlk Online Vitamin Mağazası

Tarihler: 10 Mart 2008 Pazartesi ~ 13 Mart 2008 Perşembe

Firma: www.vitaminburda.com

Adres: www.vitaminburda.com İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2008 ~ Mar 13, 2008
TÜRKİYE’NİN İLK ONLİNE VİTAMİN MAĞAZASI; vitaminburada.om
Türkiye’nin ilk online vitamin mağazası vitaminburada.com sağlıklı ve güvenli alışveriş imkanı sunuyor… Ayrıca Amerika’nın ödüllü ve en çok tercih edilen markası “NOW” sadece “vitaminburada.com”da!

Bugün hepimiz sağlıklı yaşamanın öneminin farkındayız ve bunun için de vücudumuzun ihtiyacı olan besinleri almaya çalışıyoruz. Ancak hızlı yaşam temposu içinde bu her zaman mümkün olmuyor. İşte şimdi vitaminburada.com ile sağlık ve canlılık kazandıran ürünler size çok yakın. Üstelik online alışveriş yapmanın kolaylığını yaşarken fiyat ve kampanya avantajlarından da yararlanacaksınız. Elbette “NOW” farkıyla.

Amerika’nın vitamin ve bitkisel ürünler alanında en çok ödül alan ve tercih edilen markası…
Sağlıklı beslenmenin, gıda takviyeleri kullanmanın sağlıklı bir yaşam için vazgeçilmez olduğunu savunan “NOW” kurulduğu 1948 yılından bu yana, yüksek kaliteli besin takviyesi ürünleriyle Amerika’da ve tüm dünyada milyonlarca tüketicinin güvenini kazandı.

Aynı zamanda toplamda 95 üründe ABD’nin “En Kaliteli Ürünü” ödülünü alan “NOW” Amerikanın bu alanda en çok ödül alan şirketidir.

Beslenme ve beslenme desteği konusunda herkesin ihtiyacı farklıdır. Hayatın temposu sağlığınızın gerçek taleplerini belirler. Çok geniş ürün profiline sahip olan “NOW”, farklı gereksinimler göz önünde bulundurularak büyük bir özen, titizlik ve yüksek teknoloji ile üretilmiştir.

NOW gıda takviyesi ürünleri vitaminler, mineraller, etkili antioksidanların yanı sıra kemik sağlığını destekleyen, bağışıklık sistemini güçlendiren ve çok çeşitli sorunlara yanıt veren çözümler sunuyor.

NOW gıda takviyesi ürünleri sadece www.vitaminburda.com adresinde…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT