Türkiye Oy Veriyor!

Alışveriş Alışveriş Türkiye Oy Veriyor!

Tarihler: 11 Ocak 2010 Pazartesi ~ 28 Şubat 2010 Pazar

Firma: Monopoly

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 11, 2010 ~ Şub 28, 2010

Türkiye’nin dört bir yanından şehirlerle oluşturulacak Monopoly Türkiye’de hangi şehirlerin yer alacağı tüm Türkiye’nin oylarıyla belirlenecek. 81 şehir arasında yaşanacak büyük yarışta herkes www.turkiyeoyveriyor.com adresine girerek kendi şehri için oy verebilecek.

Dünyada 106 ülkede oynanan, 40 ayrı dilde üretilen ve “dünyanın en popüler kutu oyunu” olma özelliğini kimseye kaptırmayan Monopoly’nin, şimdi Türkiye’nin 22 şehrinden oluşacak yeni versiyonu hazırlanıyor. Tatlı bir rekabetin yaşanması beklenen bu oylama 11 Ocak – 28 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Şehrini Monopoly Türkiye oyun alanına sokmak için her yaştan on binlerce kişinin www.turkiyeoyveriyor.com’ a girerek oy vermesi bekleniyor. Monopoly’nin üreticisi Hasbro’nun Pazarlama Müdürü Arzu Çeltekoğlu, “Monopoly Türkiye oyununu tek tek şehirlerimizin tanıtımı için ciddi bir fırsat olarak görüyoruz” derken oyun hakkında şu bilgileri verdi : “Monopoly Türkiye’de 22 şehrimiz fotoğraflarıyla oyun alanı üzerinde yer alacak. 81 şehrimiz içinden 22’sini seçmek gerçekten zor. Bu nedenle Türkiye’nin Monopoly’sini, tüm Türkiye şekillendirsin, bu önemli kararı tüm Türkiye versin istedik. Kendi şehrinin oyun alanında yer almasını isteyen herkes oylarıyla bunu sağlayabilir. Bu heyecanlı yarışta herkesi oy kullanmaya çağırıyoruz”.

Büyük heyecanın yaşanacağı oylama süresince hangi şehirlerin ne kadar oy aldığı www.turkiyeoyveriyor.com’dan izlenebilecek. Oylamanın son 4 gününde sonuçlar ziyaretçilerle paylaşılmayacağı için heyecan doruklara çıkacak ve hangi 22 şehrin oyunda yer alacağı ile sıralamaları Ağustos 2010’da oyunun satışa sunulmasıyla birlikte gün ışığına çıkacak. Oy kullanarak şehrini destekleyenlerden şanslı olanlar ise herkesten önce Monopoly Türkiye oyununa sahip olma fırsatı elde edecekler.

Şu anda sadece Almanya, İngiltere, Fransa gibi 10 ülke kendi şehirlerinin yer aldığı yerel Monopoly versiyonlarına sahip. Türkiye de kendi yerel oyununu oluşturarak bu ülkeler arasında yerini alacak. Diğer ülkelerde yapılan oylamalarda elde edilen sonuçlar halk arasında büyük şaşkınlığa neden oldu. Çünkü Londra ve Paris gibi büyük metropolleri oylarıyla geride bırakan küçük şehirler oyunda da olsa birer “başkent” olmayı başardılar. Monopoly Türkiye’ de ise, İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirler favori olarak görülse de hangi 22 şehrin ipi göğüsleyeceği şimdiden merak konusu haline geldi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT