Twigy’den Yenilik: Baloncuklu Terlikler

Alışveriş Alışveriş Twigy’den Yenilik: Baloncuklu Terlikler

Tarihler: 06 Haziran 2011 Pazartesi ~ 06 Temmuz 2011 Çarşamba

Firma: Twigy

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haz 6, 2011 ~ Tem 6, 2011

Twigy, yaz tatilini heyecanla bekleyenler için, enerjik ve bir o kadar eğlenceli terlikler hazırladı. Kullanıcılarına hem plajda, hem de yaz boyunca atacakları tüm keyifli adımlarda eşlik edecek olan baloncuklu terlikler, bu yazın plaj modasına yön verecek!

Türkiye’de terlik kullanımında moda olanı yaratma konusunda en başarılı marka olan Twigy, yaz ayları için plaj modasına yön verecek eğlenceli ve tarz sahibi terlikler hazırladı. Siyah, kırmızı, pembe ve beyaz renk taban seçenekleri üzerine rengarenk balonlarla süslenen baloncuklu terlikler; şeker, meyve, balık, civciv, deniz yıldızı, deniz minaresi gibi yazı çağrıştıran aksesuarlarla zenginleştirilmiş özel bir tasarıma sahip.

Özellikle genç kızlara ve eğlenceli tasarımlar kullanmayı benimseyen tüm kadınlara hitap eden baloncuklu terlikler, yazın rengarenk enerjisini ayaklara taşıyor.

Plaj dışında da terlik kullanmaktan vazgeçemeyen ve özellikle parmak arası terlikte farklılık ve yenilikten yana olanlar için hazırlanan baloncuklu terlikler, 36-40 numara arasında tüm Twigy mağazaları, Boyner, Ayakkabı Dünyası ve www.zizigo.com’dan alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

7yıl öncesi kızıma almıştım bu yıl balonunun biri düştü çok saglam ve çok şık duruyo 1 tane daha almak istiyorum fiyat söylermisiniz
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT